Redaksjonelt

God sommer! 

Vi har, som de fleste andre, et behov for å lade batteriene. Derfor holder vi sommerstengt på rights.no en periode fremover. I den forbindelse vil vi ønske leserne en riktig god sommer og takke for at dere følger med, engasjerer dere og gir ris og ros. 

Før vi er tilbake for å følge den forestående valgkampen vil vi oppfordre dere til å nyte våre frihetsverdier til fulle, om det er i skjærgården, i byen, på fjellet eller hvor enn dere skal tilbringe de lyseste dagene av året.

Gå en tur ut. Gå trygt alene i florlett kjole og plukk de markblomstene du liker best. Gå til stranden, se på ungdommene som bader, ler og går hånd i hånd. Sett deg på et svaberg, les en bok, ta en øl. Lytt til den musikken du ønsker, vær sammen med hvem enn du vil. Gi hunden en godbit. Slapp av. Nyt. Og kjenn med sikkerhet at dette er verdier det er verdt å verne om.

Det er dette som er Norge. Det er dette som er vår høyt skattede frihet som det virkelig er verdt å kjempe for – hver eneste dag.

Vi er svært takknemlige for alle dere som følger med HRS. Vi er svært takknemlige for alle dere som også støtter oss økonomisk. Det er stort – hver eneste krone. Og det gir oss, ike minst, energi til å fortsette kampen for et godt Norge.

God sommer fra Hege, Rita og Julie – og resten av oss som jobber for HRS

PS: Hvis det skjer noe spesielt, kan det være at vi «plutselig» er tilbake.