Forskjellsbehandling og diskriminering

– Del dem opp og selg dem i biter

FrPs Per-Willy Amundsen mener NRK har blitt en "venstreorientert avskyelighet". Bakgrunnen er NRKs demoniseringsinnslag om Israel. Mens Israel-hat og antisemittisme slett ikke er uvanlig hos NRK, dog i mer kryptisk form, så gjør de også alt i sin makt for å normalisere hijaben. Skjønner de selv hvilken side de står på?

Avskyelig. NRK sprer antisemittisme. Jeg står nesten uten ord. NRK har blitt en venstreorientert avskyelighet. Finansieringen av NRK og deres sosialistiske ledere bør opphøre. Del NRK opp i deler og selg det til høystbydende, nå!

Israel er Midtøstens ledestjerne, et demokrati midt i et hav av muslimske diktaturer. Jødene kan statsbygging, kunnskap, vitenskap og fornuft. Jeg er kun full av beundring av hvordan dette forfulgte folket gjennom århundrer kunne skape en demokratisk stat, omgitt av muslimske fiender.

Vår felles jødisk-kristne kulturarv er basert på de samme verdiene: respekten for individets frihet og ukrenkelighet. Et begrep den muslimske verden ikke forstår.

Derfor er det dobbelt avskyelig at en NRK-ansatt tar i bruk en retorikk vi kjenner fra på 30-tallet.

Shaun Henrik Matheson bør bli arbeidsledig.

Og forøvrig, dersom du leser din bibel, jødene ER Guds utvalgte folk.

Denne kraftsalven avleverte Per-Willy Amundsen (FrP) på sin Facebook-side i går. Og vi må vel kunne si at den er berettiget.

Hjemmesnekret rakett

Det var i radioprogrammet  «Shaun på P13» at radiovert Shaun Henrik Matheson avleverte sitt utilslørte antisemittiske budskap.

– Fader heller, vi får vel nesten ta med oss ja de gode nyhetene vi får da, selv om de kommer fra Israel… [ler] Jeg vet det. Hvor sykt er det! Gode nyheter fra Israel, når skjedde det sist?

– (…) noe vi aldri må glemme: Israel er en okkupasjonsmakt, det er et apartheidregime, der noen mennesker er mer verdt enn andre mennesker, og der disse andre blir utsatt for systematisk undertrykkelse, deres land blir stjålet fra dem, der de mister strøm og vann hvis de ikke oppfører seg ordentlig.

– skulle en hjemmesnekret rakett lande et eller annet sted hos Guds utvalgte folk, så gjennomføres det grusomme hevnaksjoner hvor tusenvis av mennesker blir drept, gjerne barn.

– Skulle bare nesten ønske at det kom fra et annet sted, hvis du skjønner. Det er nesten som jeg skulle ønske at vaksinen ikke virket. Det går ikke an å si. Beklager, jeg skjønner det. Pokker også.

Det er så man tror at det hele er et forsøk på en dårlig vits, men det er er faktisk uttalt med viten og vilje. Du kan for øvrig lese full transkripsjon hos miff.no.

Og hvordan forholder mainstream media (MSM) seg?

Simsalabim: Beklager

Vel, NRK var ute å «beklaget». Underholdningsdirektør Charlo Halvorsen skjønte «godt at folk er sinte». Men konsekvenser? Nei, det ville ikke få noen konsekvenser for nevnte Shaun Henrik Matheson, men «denne biten av programmet vil bli avpublisert», fortalte Halvorsen.

– Vi synes det var over streken og et sleivspark i et direktesendt program. Vi skjønner at folk blir provosert og at det er uheldig, så vi tar det bort, sier han.

Sleivspark? Provosert? Men da er det bare å fjerne akkurat dette «sleivsparket», ikke sant, så er det ute av verden?

Ifølge avisen Dagen har NRK så langt fått inn over 200 klager.

VG på sin side, som ikke er helt i etikk-vater, tolket det hele som «beskyldninger»:

Jeg kan jo også minne VG om at de har en del å feie for egen dør når de «blir beskyldt» for noe, og da tenker jeg ikke på Bar Vulkan-saken og journalistbyttet fra VG til TV 2, men hvordan de selv for åtte år tilbake forholdt seg til egne feil (faksimile fra Dagens Næringsliv, februar 2013:

Merk siste setning: Han «gidder ikke å gå i detalj om hvordan dette er behandlet hos oss. Her har vi begått en feil. Saken er beklaget».

Dette sorterer ikke under annet enn arrogant. Dertil skal MSM til stadighet fortelle oss at de har «høy tillit og troverdighet», som jeg er 100 prosent sikker på er synkende (det handler bare om hvordan det måles), mens de gang på gang fremstår som publikumsfiendtlige. Og her er jo NRK i en særstilling, der de nå er blitt et forvaltningsorgan, finansiert over statsbudsjettet med over 6 milliarder kroner i året. Det er ufattelig mye penger, og så klarer de ikke rydde opp i eget søppel.

Avvikle NRK

Overfor VG i dag gjentar for øvrig Per-Willy Amundsen sitt standpunkt. «Det er på tide å avvikle NRK», fastslår han. Men VG vil åpenbart være på NRKs side:

– Du mener dette er grunn til å kutte statsstøtten til NRK?

– Ja, summen av ting, ja, sier Amundsen, som var justisminister i ett år.

Han kritiserer ikke bare innslaget på «Shaun på P13», men NRK generelt.

– De fronter Israel-hat og jødehat, sier Amundsen.

– NRK gjør?

– Ja, gang på gang, sier Amundsen og fortsetter:

– Vi ser at NRK har en sosialistisk propaganda gående. Del dem opp, selg dem i biter. Det er den beste løsningen, sier Amundsen.

Det synes selvsagt hr. Underholdningsdirektør i NRK er en «veldig dårlig idé», og det skjønner vi jo: Direktøren vil nok beholde det som etter all sannsynlighet er en lønn vi fleste bare kan drømme om. Dessuten kan Charlo Halvorsen skilte med noen dårlige terapeutiske evner, for «det er fritt å si hva man vil når man er sinna». Ja, det er jo akkurat slik en medieredaktør i et forvaltningsorgan bør forholde seg til en stortingspolitiker.

Normalisere hijab

Mens jøder og Israel får gjennomgå av NRK, så har samme NRK bestemt seg for å gjøre sitt for å bidra til å normalisere hijab.

Den såkalte hijab-dagen ble innført i 2013, og datoen 1. februar skal ikke være tilfeldig valgt.  Det var på denne datoen, for 42 år siden, at Ayatollah Khomeini returnerte til Iran etter 14 år i eksil i Frankrike. Under Khomeinis styre ble sharia innført, der den strengt islamske kleskoden ble innført som obligatorisk både for menn og kvinner, og moralpolitiet voktet at spesielt kvinner dekket seg til i offentlige rom.

Dette er virkelig noe å feire, NRK, for ikke snakke om å normalisere. Personlig vil jeg kalle det en «veldig dårlig idé». Men siden det ikke er slik Halvorsen tror, at man står fritt til å si hva man vil når man er sinna, så skal jeg holde klokelig kjeft. Det samme vil nok Faktisk.no gjøre, da de som eid av NRK, VG, Dagbladet, TV 2, Amedia og Polaris Media, neppe slår hånda av de som mater en.

PS! MIFF har politianmeldt NRK-programleder Shaun Henrik Matheson for hatefulle ytringer, og startet en underskriftskampanje. (Lagt til saken kl. 15:10)