Den kulturelle revolusjonen

Truer med borgerkrig hvis Åkesson får makt

Islamsk organisasjon truer med borgerkrig hvis Jimmi Åkessons Sverigedemokraterna får makt. Lederen varsler rett ut "voldsom" og "voldelig" motstand.

Vidoen ble lagt ut på YouTube i går. Tittel er: «Nordiska Avdelingen – Krigserklæring.»  Mannen som snakker heter Krar Al-hamede, og han hevder å ha skjulte medlemmer over hele Sverige.

– Vi medlemmer er ikke synlige. Det er bare jeg som er synlig, og jeg representerer partiet på nåværende tidspunkt. Og vi kommer til å erklære krig mot den svenske staten om Sverigedemokraterna (SD) får makten i Sverige. Om SD blir staten kommer vi til å gripe til en voldelige mostand mot staten.

Vil definere valget og loven som ugyldig hvis SD får makt

Al-hamede  ramser opp en rekke steder i Sverige hvor denne beveglsen har etablert seg, inkludert Gøteborg og Stockholm. – Vi mobilisere over hele Sverige nå. Vi er klar i det øyeblikket SD får makten i landet, så vil vi ugyldiggjøre valget, og da vil vi også erklære den svenske loven for ugyldig. Og da innledes en borgerkrig.

– Vi erklærer krig, og vi kommer til å drive en voldsom, voldelig motstand mot den svenske staten. Vi kommer til å sette i gang cyber-angrep, og vi kommer til å ha all utrustning vi trenger for raskt å ta makten i Sverige.

Ifølge Al-hamede er Sveriges problem alt hatet og all undertrykkelsen av innvandrere, anført av SD.

– SD er et udemokratisk parti. De undertrykker minoriteter i Sverige, de undertrykker innvandrere, de sprer hat, de har splittet Sverige. Og vi nekter at trygghet, hatet, og uroen som finnes blant oss innvadrere, nå er det nok.

Defierer alle skåninger for rasister

Slørentusiastene i både Sverige og Norge bør få med seg hva han sier til at hijab er vedtatt forbudt i skolen i Skurup.

– Det siste skuddet var her i Skurup som forbød slør (på barn i skolen, red.). Og jeg vil bare si det slik: – Jeg er representant for Nordiska Avdelingen, og vi har medlemmer. Vi har medlemmer som er i hele landet som vi samarbeider med. Og vi ser det slik: Dere skåninger, som er rasister, pass dere veldig nøye, ok. Pass dere politi som er rasister. Pass dere blant myndighetene som er rasister. Pass dere, dere dommere, dere nemdmedlemmer, som er Sverigedemokrater, pass dere jævlig nøye, for vi kommer til å ta makten før eller senere. Og tar vi makten, kommer vi til å stille alle disse for retten: Nemdmedlemmer, dommere, leger, og så videre.

Han fortsetter med at svensker ikke skal  unnslippe deres grep. For det svenskene har gjort mot innvandrere er utilgivelig, sier han: – Og vi kommer ikke til å inngå komprimiss.

Støtter «sosserna»

Krar Al-hamede sier deretter at Socialdemokraterna er «et bra parti». Han sier videre at han som partisekretær er klar for å forhandle med «sossarna» for «å gjøre alt riktig igjen». «Vi er klare til å forhandle, men vi har visse krav,»

Han insistere på forhandlinger med Socialdemokraterna. – Jeg kan være representant.

Han vedgår at andre medlemmer er skjulte, men han ber om at de skal tas på alvor. – De er klare for å erklære krig mot den svenske staten om SD får makten. I samme øyeblikket kommer dette til å bli et faktum. Så enkelt er det. Borgerkrig vil bli et faktum.

Han avslutter med å repetere påstanden om at det i dagens Sverige er hat og splittelse – da fra svenskenes hold. «Nå holder det. Punktum. Slutt.»

Kommentarfeltet under videoen på YouTube ble raskt stengt av.

Hvorvidt denne trusselvideoen er innenfor ytringsfriheten, er vi usikre på. Vi bare minner om alle hendelsene der typisk eldre svensker dømems til fengsel og bøter for kommentarer i sosiale medier som opfattes som fremmedfiendtlige eller rasistiske.

Hovedillustrasjon: HRS