Den kulturelle revolusjonen

Et svært tankevekkende vitnebyrd om rasering av et land

Og filmen fra Iran burde vært vist på storskjerm i Stortinget, med møteplikt for alle representantene. For så fort kan en moderne nasjon raseres til verst tenkelig ufrihet og vold.

Det er en svensk statsborger som kaller seg Y Zand som har lagt ut advarselen på Youtube. Han sier han er født i Sverige av en mor som flyktet fra Iran.

«Min mamme fortalte meg at da hun på begynnelsen av 80-tallet flyktet fra islamistenes skrekkvelde i Iran til Sverige, var hun overlykkelig da hun for første gang på mange år kunne sole seg i sin nyinnkjøpte bikini på stranden i Falkenberg. Mamma fortalte meg også at hun gråt av glede da hun takket være Sverige fikk tilbake sin frihet som kvinne, og sin verdighet som menneske. I dag ser min mamma med skrekk på utviklingen i Sverige.

Da islamistene ble tilstrekkelig sterke på slutten av 70-tallet tok de makten med vold i Iran. De første som ble slaktet var de godtroende i»kultureliten» i landet, dvs. dagens venstreliberale i Sverige og de som «ikke så det komme». Denne venstreliberlae «kultureliten» som heiet på kvinnene i hijab og ga islamistene armslag i samfunnet, forstod først hva som hadde skjedd da katastrofen var et faktum og blodbadet var i gang. I prinsippet ble medlemmer av alle politiske partier henrettet og drept.

Alle kvinner som jobbet som advokater, dommere, påtalemyndigheter…. ble avsatt over natten. Dr. Parsa, Midtøstens første kvinnelige minister og lege i tillegg, ble arrestert og dømt til døden på grunn av anklager om å «spre synd på jorden og motarbeide Gud.» Hennes forbrytelse var at hun hadde kjempet for kvinners rettigheter og likeverd.

I sitt siste brev fra fengselet før henrettelsen skrev hun til barna sine:

«Jeg er lege, så jeg er ikke redd for døden. Døden er bare et øyeblikk og ikke noe mer. Jeg er forberedt på å motta døden med åpne armer i stedet for å leve i skam ved å bli tvunget til å bruke et slør. Jeg har ikke tenkt å bøye meg for de som forventer at jeg skal uttrykke anger for mitt femti års arbeid for likestilling mellom menn og kvinner. Jeg er ikke klar for å bruke hijab og historisk gå bakover i tid.» Denne legen, kvinnekjemperen og Irans utdanningsminister ble avrettet ved skyting 8. mai 1980. Du kan lese mer om henne her på svensk.

Dette skrekkregimet har holdt på nå i over 40 år.

I videoen nedenfor ser du først hvordan kvinnene og iranerne hadde det i Iran da moren min vokste opp der. Hvor langt landet hadde kommet for 50 år siden.
I den andre delen av filmen ser du hva landet ble til da islamistene tok makten og fikk foreldrene mine til å flykte til Sverige.

Vi svensker med iransk bakgrunn vet hva som vil skje hvis den farlige utviklingen med islamiseringen av landet fortsetter. Mens venstreliberale heier på hijaben og gir islamistene mer og mer plass, legges grunnlaget for Sveriges fall bit for bit. Svenskernes naivitet vil koste dem landet sitt, akkurat som det gjorde for foreldrene mine.

Iran ble rasert fordi våre venstreliberale politikere «ikke så det komme», at folket ikke trodde det ville skje, og viktigst av alt fordi islamistene var så grusomme og hensynsløse at de kunne drepe for sin sak, men det kunne ikke foreldrene mine, så de valgte å flykte. De som ikke kunne flykte, ble tvunget til å velge mellom total underkastelse eller døden.

Svensker våkne. Sverige VÅKNE. Hvis du ikke tror det kan skje i Sverige, har du dømt barna og barnebarna dine til det som en gang skjedde i Iran.»