Den kulturelle revolusjonen

Terroren: Politikere setter i gang Muhammed-kampanje i avisene

Danske politikere har fått nok. De kjører nå i gang kampanje i avisene med karikaturer av Muhammed: "Støtt Samuel Paty - kjemp for friheten", er slagordet. Pernille Vermund i Nye Borgerlige sier: - Vi skal ikke frykte, vi skal kjempe. Vi skal gjøre motstand.

Europa står ved en skillevei. Terroristen i Nice i dag tok seg over Middelhavet fra ferielandet Tunis til Italia i oktober og videre til Frankrike. Han skulle vært utvist prompte. Dette skriver Christian Skaug i Document. Det er altså en villet politikk i EU at vi borgere utsettes for mennesker som dreper oss.

I dag går Nye Borgelige i Danmark, som er i en frisk medvind med 10 prosent på meningsmåling, ut med følgende budskap etter drapet på Samuel Paty og terroren i dag i Nice:

I dag igjen viste islam sitt stygge og ekstremt voldelige ansikt. En eldre kvinne ble halshugget i en kirke i Nice i Frankrike. To andre uskyldige mistet livet i samme angrep.

Hun fortsetter: «Vi skal ikke frykte. Vi skal kjempe.»

– Voldsparate muslimer skal dømmes og utvises. Det skal politikerne sørge for, fortsetter Vermund. Hun mener det er et «politisk svik av dimensjoner at politikerne har sluppet så mange inn i våre samfunn som bekjemper oss og våre verdier innenfra. Og det er fryktelig at så mange politikere i årtier har lullet seg selv og danskene inn i en naiv tro på at islam ville tilpasse seg våre samfunn».

– Daglig betaler Europas innbyggere prisen for hva politikerne har stelt i stand, konstatere Vermund.

Muhammed-kampanje i mediene, samarbeid med Charlie Hebdo

Vermund har nå henvendt seg til «gode venner» av sitt parti, som hun kaller det, for at danskene skal få ta del i en frihetskamp, ikke ulik den frihetskampen flere personer den siste tiden har satt i gang i Norge ved å henge opp Muhammed-karikaturer i det offentlige rommet. Nøyaktig de samme tegningene som Samuel Paty brukte i undervisning om ytringsfrihet, og som førte til at hans hode ble funnet på en gate ved Paris, skal kjøres ut i danske medier. Dette skjer i samarbeid med Charlie Hebdo:

Jeg har bedt gode venner i Nye Borgerlige om at sætte en kampagne i gang, så danskerne kan få mulighed for at vise deres støtte til ofrene for islams vold, deltage i kampen for vores frihed og bidrage til, at politikerne vågner op til dåd.

I samarbejde med Charlie Hebdo vil vi indrykke netop de tegninger af Muhammed, som Samuel Paty brugte i undervisningen, i de danske aviser.

(…)

Det er tegninger, som tidligere er udgivet af det franske satiremagasin Charlie Hebdo, der i januar 2015 blev angrebet af muslimer, der råbte Allahu Akbar, mens de dræbte 13 og sårede 11 af de ansatte på avisen.

Vores kampagne ”Støt Samuel Paty – kæmp for friheden” bliver lanceret en af de nærmeste dage.

Nye Borgerlige vil gi folk muligheten til å bidra økonomisk til kampanjen og oppfordrer folk om å dele kampanjens budskap og uttrykk i sosiale medier. Overskuddet skal gå til «etterlatte ofre for islams vold og angrep på vår frihet».

– Vi har rett til å skjære av deg hodet

Pernille Vermund forteller noe annet som burde vekke oppsikt. Hun skrev en sympatierklæring etter drapet på Samuel Paty. På Facebook fikk hun følgende beskjeder fra flere på arabisk: ”Du mener at du har frihet til å ytre dig. Vi har så friheten til å skjære hovdet av deg”.

– Dette er den fundamentale forskjell på dem og oss, fortsetter hun. – De er villige til å bekjempe oss. Vi skal vise oss sterke nok til å forsvare oss selv – de verdiene vi tror på, gir videre til våre barn og har bygget samfunnet på.

Og Vermund understreker følgende:

Oss, uansett opprindelse, setter friheten for det talte ord høyere enn religiøse dogmer, og dem som tar seg rette ved å true, overfalle og drepe i deres guds navn.

Se sannheten i hvitøyet

Tiden for kompromiss er over. Vi befinner oss midt i en frihetskamp – på liv og død – endog i våre kirker.

Mitt tips er: Europa står nå ved en skillevei. Folket vil følge de politikerne som nå våger å se sannheten i hvitøyet: Muhammeds maktislam er en dødelig fiende av våre samfunn.

Og mitt tips er: Nye Borgerlige vil møte mostand i redaksjonene. Vil avisene publisere annonsene? Hvis nei, så bekrefter jo dette bare den europeiske elitens feighet.

Nyhetsbrev fra Nye Borgerlige mottatt kl. 16.22 i dag.

Hovedillustrasjon: Muhammedkarikatur fra Charlie Hebdo, nylig vist på veggen til rådhuset i Montpellier.