Islam

Toppolitikere i strupen på islam: – En hatefull og onskapsfull ideologi

Det koker i dansk toppolitikk etter ulovlig bønnerop og løgner fra muslimske ledere i forbindelse med ramadan. Muslimer som etterstreber sharia får beskjed om å forlate Danmark for godt.

Tross den «hellige» måneden står ikke islamske ledere tilbake for å lyge det danske folket rett opp i ansiktet. Det hele startet med at landsdekkende Dansk Islamisk Trossamfund spurte regjeringen og en rekke borgermestre (ordførere) om å benytte offentlige bønnerop under ramadan.

Løgnen blottlagt

På fredag tok den ytterliggående sharia-moskeen «Fredens Moské», også kalt Grimhøj-moskeen som har produsert flest kjente jihadister til IS, likevel steget helt ut. Dette er moskeen som er avslørt med skjult kamera som en fullendt sharia-moské, med støtte endog til bruk av voldelige straffemetoder.

Man stilte seg opp med høytalere på fotballbanen i gettoen Gellerup i Aarhus, som er omringet av massive boligblokker, og kalte inn til bønn. Seansen ble filmet (her video), og lagt ut på Facebook. Argumentet for bønneropene var å minne muslimer om å be under koronakrisen.

Da begynte det å koke i sosiale medier. Moskeens ledelse påstod at de hadde fått tillatelse fra kommunene, og pekte på en etat i kommunen, Center for Byens Anvendelse. Dertil ble det hevdet at tillatelsen kom «for flere uker siden».

«Den største katastrofen for kongeriket i historien», sies det blant annet om islam. Og løgnen om tillatelse gjør folk rasende. Skjermdump fra moskeens Facebook-side. 

Men Center for Byens Anvendelse ble lagt ned for tre år siden. Med andre ord: buksene er nede på knærne, eller kanskje vi heller skal si anklene.

Deretter gikk både ordfører og rådmann ut og bekreftet at «Fredens Moské» ikke hadde fått noen tillatelse til offentlig bønnerop.

Søknaden var endog ikke behandlet «på noen måte», heter det.

– Hat og ondskap

Det var da toppolitikeren Martin Henriksen i Dansk Folkeparti eksploderte. I skandinavisk kontekst har vi aldri tidligere registrert et så voldsomt angrep på islam fra en politiker i et etablert parti.

Henriksen mener moskeenes ledelser utnytter koronakrisen «til å innføre mer islam i det offentlige rommet».

De skyr ingen midler. Alt er åpenbart tillatt, hvis bare det handler om å fremme islam i Danmark. Alle knep gjelder. Det er den samme gamle velkjente strategi fra islams side. (…) Jeg mener at muslimsk bønnerop i det offentlige rommet bør forbys og medføre utvisning.

Temperaturen øker ytterligere:

Vi skal naturligvis ikke ha muslimsk bønnerop i Danmark. Vi burde tvert om lukke moskeer og frata de muslimske trossamfunnene deres anerkjennelse som trossamfunn. Vi burde i det hele tatt forby så mye av islam som overhodet mulig. Islam hører ikke til i Danmark. Så klart skal det sies. (utheving, red.)

Henriksen peker på venstresidens parti, men også borgerlige Venstre, og sier at de alle «lider» av en «ekstrem politisk korrekthet». Han viser også til de tidligere avsløringene med skjult kamera av «Fredens Moské», som viser støtte til vold mot hustruen og støtte til flerkoneri:

De som ønsker sharia og islamske verdier kan passende reise til et muslimsk land. Islam er ikke dansk, og det blir aldri dansk. Islam er en undertrykkende, hatefull og ondskapsfull ideologi. Ja, det er hardt sagt. Men det er sannheten. 

– Islam og alt mulig annet piss

Leder av Nye Borgerlig, Pernille Vermund, går også knallhardt ut med krav om nasjonalt lovforbud mot bønnerop i det offentlige rommet. Lovforslaget sendes i dag til justisministeren, fortalte Vermund i går på Facebook.

Det må klar lovgivning til som sikrer at imamer som kaller til bønn i det offentlige rom, blir rettsforfulgt og straffet.

Vi skal ikke tillate at islam – i takt med at politikerne slipper flere og flere inn fra de muslimske land, utelater å utvise kriminelle og i øvrigt stiller offentlig forsørgelse til rådighet for utlendinger fra muslimske land – skaffer seg større og større innflytelse i vårt samfunn.

Foten skal settes ned, og det skal være med en fast hæl, som signaliserer: Hertil og ikke lengre!

Vermunds kollega, Lars Boje Mathiesen, kliner enda hardere til. I en video raser han mot «… islam og bønnerop og alt mulig annet piss».

Går vi mot et oppgjør med islam fra toppolitisk hold i Danmark? Det ville i så fall kunne vekke søvngjengerne på Stortinget. For både det norske og danske folket har for lengst sett seg lei på islam. Hele 59 prosent mener at det foreligger en fundamental kollisjon mellom islam og verdiene våre samfunn er bygget på. Kun 13 prosent i Norge mener det motsatte. Altså bør Stortinget handle på bakgrunn av folkets røst.

Islam hører ikke til i Danmark, og muslimsk bønnekald bør medføre udvisning