Islam

Lysbakken i ferd med å islamisere SV og frata jenter frihet

SV-leder Lysbakken ser ut til å ha tatt et endelig valg: Hijaben skal løftes frem, endog i Stortinget. Denne dolkingen av Norge og kvinners tilkjempede frihet kan umulig handle om annet enn politisk korrupt stemmesanking.

Det startet nylig med at SVs vararepresentant Marian Hussain med hijab på hodet entret talerstolen i Stortinget og deretter la frem et privatforslag på Stortinget om en handlingsplan mot angivelig «islamofobi og muslimfiendtlighet».

Faksimile fra Vårt Oslo 18. juni.

Nå fortsetter det med at partileder Lysbakken og Hussein inviterer inn åtte jenter fra Tøyen i Oslo. Dette er ikke tilfeldige jenter. De er  håndplukket av Hussein: alle er iført hijab, og en strålende fornøyd Lysbakken stiller opp på foto sammen med jentene og Hussein.

Jentene var på en såkalt «ungdomshøring». Den ene uttrykker seg slik:

– Det var veldig gøy å se at en som går med sjal og som ligner på meg har kommet så langt.

Sjal? Og identitet går på opphav på Afrikas horn?

Det første partiet på Stortinget som på 90-tallet inviterte meg til å holde foredrag var SV, rettere sagt SU, den gang anført av Heikki Holmås og Inga Marte Thorkildsen.

Hvorfor ble jeg invitert? Selvsagt handlet det om min kamp for alle jenter og kvinners frihet (den undertrykkende tradisjonen med arrangerte ekteskap var hovedtemaet). SU var på min side hva gjelder alle jenters rett til frihet.

HRS startet forsiktig opp i 2000, og ble etablert som en stiftelse i 2001. Vi fikk det definitive gjennombruddet maktpolitisk første halvår i 2002 grunnet æresdrapet av Fadime i Sverige, deretter Anooshe i Kristiansund. Gjennombruddet kom fordi vi hadde kunnskap, forslag til tiltak og vi hadde troverdige kilder som åpent arbeidet opp mot politikere og media basert på egne erfaringer med tradisjonsbestemte overgrep (norskpakistanske Jeanette og norskmarokkanske Nadia). Vi har mange år etter dette blitt fortalt følgende fra FrP-topphold:

– SV var desidert mest positivt innstilt til HRS av alle partier grunnet deres fokus på barns og kvinners rettigheter.

Snakker om snuoperasjon etter islams økende makt…

Fremtiden er mer og mer islamsk, i henhold til Lysbakken

Fotoet over (faksimile fra Vårt Land) bevitner til fulle at SV-toget har forlatt kvinneperrongen og styrer i retning Mekka. Lysbakken er ikke uintelligent. Selvsagt vet han mer enn nok om at hijab er det viktigste verktøyet og symbolet for å islamisere et samfunn på. Selvsagt vet han et hijab skiller mellom de rene og urene. Selvsagt vet han at hijaben er som en jødestjerne: kvinner markeres (som mindre verdt enn menn). De har i henhold til islams tekster begrensede lovmessige rettigheter. Ikke bare det; hijaben symboliserer et herrefolk, muslimer står over alle andre. Vi skal underkaste oss deres lover og regler den dagen de får makten. Slik fungerer det allerede i dag i flere og flere områder i Norge og Vest-Europa. Det er bare å ta seg en tur på skolene i Oslo indre øst. Norske jenter og gutter vet hvem som er sjefene, og lærerne vet sine begrensninger eksempelvis når det kommer til undervisning om Holocaust.

SV snur altså også aktivt ryggen til jødene. Men dem er det jo bare i overkant at 1.000 av igjen i Norge. Muslimene utgjør om lag 250 ganger flere. Og ingen religiøs gruppe vokser fortere enn dem. Fremtiden er i henhold til SVs tankesett mer og mer islamsk, og dette kortet vil Lysbakken spille for hva det er verdt.  Han skal jo ha «mat på bordet» etter de neste stortingvalgene også.

Man burde avsky dette sviket mot alt Norge har stått for etter at Camilla Collett tente fakkelen for kvinnekamp og mot arrangerte ekteskap med Amtmannens døtre i 1854. Hvis noen fremdeles velger å tro at jentene fra Tøyen på bildet over her fritt kan velge ekteskapspartner, må man gjerne det. For det er ikke forbudt ved lov å velte seg i stupid ignoranse, ei heller å velge å snu ryggen til andres mulighet til å leve frie liv. Men i min optikk er dette et grovt svik. Det er empatiløst. Det stinker dessuten rå kynisme.

Vi som har fulgt med i timen, vi glemmer ikke fotoene av frie kvinner i Midtøsten, Iran, Afghanistan og Pakistan i byene på 60-tallet, ikledd vestlige klær og uten slør. Menn og kvinner sammen. Kvinner på badestranden i badetøy. Eller dette ikoniske bildet av volleyballspillere i Iran i 1974, kontra i dag, dvs. 2017:

Omsluttet av mørket

Jeg kjenner kvinner i Pakistan som opplevde friheten der på 60- og 70-tallet. Gud bedre som de avskyr mørket de har blitt omsluttet av. Gud bedre som de avskyr hijab, mullaher og imamer. Og de forstår overhodet ikke hvorfor vi lar det samme mørket bre om seg i et land som Norge.

Lysbakken velger seg dog kvinnene fra 2017, ikke dem fra 1974. Lysbakken velger imamene med skjegg og minaretene og kuplene.

Lysbakken velger mørket for oss jenter og kvinner, hvilket rammer også gutter og menns mulighet til platoniske forhold til motsatt kjønn og fri kjærlighet. Han har jo barn selv. Hva skal han fortelle sønnen og datteren (9 og 7 år) den dagen de er voksne og Norges verdigrunnlag er ytterligere ideologisk reversert?

– Vi vil se sammenbruddet av en hel løgnkultur, sa dansken Lars Hedegaard til HRS for et par måneder siden. La oss håpe at Hedegaard har rett. Skjer det, da er Lysbakken og hans like politisk historie.