Islam

IS-kvinner snakker ut: Drepte «vantro», og barna har samme ideologi

"Islams doktrine er til og med innebygd i barna våre", sier en IS-kvinne til en reporter. Hun og andre kvinner forteller at de drepte "vantro" under krigen for kalifatet. Kvinnene er fremdeles rede for jihad, sier de.

Debatten om hvorvidt kvinner og barn tilhørende det kollapsede kalifatet i Syria og Irak skal hentes til Norge og vårt naboland Sverige fortsetter, og agendaen til gammelmediene synes å være denne: alle som kan hentes «hjem», skal nettopp det.

Ettersom denne holdningen preger «de gode», får vi ikke et søkelys på hvem disse kvinnene faktisk kan være eller hva deres barn faktisk kan være opplært til av voldshandlinger og indoktrinert med av ideologisk mørkt og dødelig tankegods. Derfor kan også toppolitikere stå i beste sendetid i NRK og lire av seg påstander som de overhodet ikke har belegg for, så lenge påstandene harmonerer med policyen til eksempelvis NRK på temaet. At barn kan være oppdratt og opplært i jihad, terror og drap, skal ikke snakkes om. Ei heller at kvinnene også kan ha vært krigere og torturister.

Derfor ser vi ikke innslag i norske gammelmedier som dette fra et jordansk team som har snakket med IS-kvinner. Kvinnene har rømt den siste IS-bastionen, byen Baghouz, og sier de angrer. De skulle heller kjempet jihad og død for Allah.

Og kvinnene kan sin koran:

 

– Vi ga hver av dem en kule i hodet, sies det videre, med et uttrykt håp om å slippe å havne i helvete sammen med folk som oss.

I Sverige har politiet tidligere denne måneden meddelt den svenske befolkningen at IS-«reisende» ikke skal anses å utgjøre en trussel og at allmennheten derfor ikke har grunn til å kjenne på uro. Smak på den. Troverdig?

Rekk opp hånden alle dem som kunne tenke seg å sende barna i barnehage med barn av IS-kvinner. Rekk opp hånden alle dem som ikke ville kjenne på et visst ubehag ved å mæte en av disse kvinnene på gaten, bussen eller T-banen. Har det slått politikere som så gjerne vil ha aktuelle kvinner og barn hit til Norge hva reaksjonene kan bli i befolkningen hvis det ender med noen av dem går til blodig og/eller dødelig angrep på sivilbefolkningen?

Se videoinnslaget her, nederst i artikkelen.