Islam

Vil bekjempe muslimers integrering og Vestens verdier, viser strategi-dokument

Et internt, internasjonalt dokument viser at strategien til den totalitære gruppen Hizb ut-Tahrir er å ødelegge at muslimer tar til seg vestlige frihetsverdier, verdier som beskrives som "forfalne" og "fordervet". Dette får danske politikere til å rase, men tror de at det står særlig annerledes til i alle stormoskeene i samme land eller i Norge og Vest-Europa?

Berlingske har fått tilgang på strategidokumentet fra 2005. Dokumentet levner ingen tvil: Hizb ut-Tahrir (HuT), arbeider aktivt for at danske og eruopeiske muslimer skal snu ryggen til vestlige samfunns verdier og heller dyrke fullt ut den islamske identiteten og islamske lover og regler. «Vestens tanker, kultur og verdier», må holdes å en amlengdes avstand, og vel så det.

Det fremgår af et ikke tidligere offentliggjort internt dokument fra Hizb ut Tahrir, som Berlingske er i besiddelse af. Dokumentet bærer titlen »Strategien for Arbejdet i Vesten« og beskriver, at Hizb ut-Tahrirs nedskrevne formål med at være i Danmark er at bekæmpe integration af herboende muslimer og udbrede organisationens ideologi og fortolkning af islam.

HuT har noe magemål, eller skal vi kalle det evne til nøktern vurdering. Gruppen ser nemlig at per i dag er det ikke mulig å oppnå å velte europeiske regjeringer. Den verdensomspennende organisasjonen har derfor alt fokus på at muslimer ikke skal velge et liv i sekulær frihet.

Dette er fra strategidokumentet:

Danske politikere er rystet og sier de skal bekjempe «den slags parallelle samfunn». Vel, diskusjonen har jo gått gjennom årene om gruppen skal forbys, som fortsetter nå, og den er da også forbudt i en rekke land både i Vesten og på andre kontinent. Som i Tyskland, Tyrkia, Pakistan, Russland, og alle arabiske land med unntak av Libanon, Emiratene og Jemen.

Da Danmark innførte forbud mot maskering i det offentlige rommet, var selvsagt HuT høyt på banen: «Forbudskorstog», «kulturkamp» mot islam), «et skritt tettere på totalitarismen» (sier de som ikke selv er totalitære?), «politistat» (versus shariastat?), etc. Og de oppfordret kvinner til å bryte loven.

HuT-medlemmer med rett til opphold i Norge

HuT har altså i svært mange år vist sitt sanne jeg i full offentlighet. Det samme har en rekke moskeer i Norge, kanskje aller tydeligst Central Jamaat Ahle-Sunnat i Urtegata i Oslo, der sjefsimamen gjennom årene, Nehmat Ali Shah, blant annet støtter drapet på guvernøren Taseer i Pakistan fordi han ville fjerne blasfemiparagrafen med dødsstraff som øvre strafferamme.

Det kanskje ikke alle har fått med seg er at medlemsskap i HuT kan gi grunnlag for beskyttelse i Norge (sic!). Utlendingsnemda har nemlig slått fast at medlemsskap i HuT i en rekke land (i den islamske verden) kan medføre forfølgelse fra myndighetene. Man driver altså revolusjonært arbeid i Muhammeds navn, og skal belønnes med frihet til å gjøre det samme i Norge.

Vi ville ikke bli overrasket om dette også er praksis i Danmark og Sverige.

Vi minner om at KrFs Hans Olav Syversen i 2011 ønsket at HuT forbys i Norge. Mens politikere flest fremdeles fremstår som totalt handlingslammet når makt-islam trer frem på scenen. Alt er med andre ord som normalt.