Politikk

Bildet du ikke får se i de etablerte mediene

I flere tiår har gammelmediene sammen med den fastlåste venstresiden herjet med kritikere av innvandringspolitikken og islam. Noen har blitt hardere rammet enn andre. En av dem er britiske Tommy Robinson, som har omtalt seg selv som "Dead man walking" grunnet alle truslene mot ham fra islamister og "antifascister". I mediene omtales han som rasist og høyreekstrem. Se foto fra lørdag som forteller alt om vår tids surrealistiske tilstand.

Tommy Robinsom ble med i English Defence League fra oppstarten i 2009, som han forlot i 2013 da reelle høyreekstreme element infiltrerte organisasjonen. Robinson er en av de mest profilerte stemmene i sosiale medier rundt spørmsål om islamisering og innvandringens konsekvenser. Han tilhører arbeiderklassen og har over 1 million følgere på Facebook.

Robinson fikk nær sagt verdens øyne rettet mot seg da han i fjor filmet live utenfor en rettssal og ble domfelt i løpet av under en håndfull timer for å ha brutt fotoforbud og utvist «ringakt for retten». Rettssaken omhandlet 29 menn med såkalt «asiatisk» bakgrunn, tiltalt for over 170 tilfeller av voldtekt, trafficking og andre former for seksuelle overgrep. 18 kvinner, som var barn da overgrepene fant sted perioden 2004–2011, var blant de fornærmede. Den yngste var bare 11 år, og nesten alle jentene tilhører den britiske arbeiderklassen.

Det er slike jenter Robinson står opp for, inkludert arbeiderklassen generelt. Og han står opp mot den pågående islamiseringen av britiske byer. For sin aktivisme «elsker» gammelmediene å gi han merkelappen rasist og høyreekstrem.

Så la oss se hva som skjedde på lørdag på en fotballkamp. «Mobbed by fans asking for a photo at the football. #Farrightfootballfans ?», skrev Robinson på en status på Facebook i går, ledsaget av dette fotoet:

16 000 personer har trykket liker på statusen til the lad from Luton, ledsaget av 799 kommentarer og 2 483 delinger.

Her fra toppkommentarene:

Og som en leser sier det: Dette fotoet får du ikke se i The Sun:

Ja, et foto kan virkelig si langt, langt mer enn 1 000 ord.