Innvandring

Det handler om vår frihet

Sivilsamfunnet ser ut til å våkne. I dette øyeblikk har flere hundre tusen i løpet av timer signert et opprop til støtte for Tommy Robinson som sitter i britisk fengsel. Fengslet fordi han rapporterte om de avskyelige groomingsakene. Bli med å støtte Robinson du også!

Som vi rapporterte tidligere i dag, ble den britiske reporteren og aktivisten Tommy Robinson arrestert og fengslet (13 måneders dom) i løpet av noen få timer fredag 25.mai 2018. Dette skjedde fordi Robinson har engasjert seg – som en av de få offentlige personer i Storbritannia – i de vanvittige groomingskandalene. Robinson stillte seg på utsiden av en rettssal i Leeds og livestreamet på Facebook. I Leeds er nemlig 29 menn tiltalt for seksuelle overgrep mot mangfoldige jenter gjennom årene. Disse for oss vanlige borgere ufattelige overgrepene, fikk pågå uforstyrret i flere tiår fordi britiske myndigheter aktivt valgte å snu ryggen til. Det var frykten for r-ordet (rasisme) og i-ordet (islamofobi) som styrte dem. De hev altså rettssikkerheten til sårbare jentebarn på båten for å beskytte eget omdømme.

Det handler om vår frihet

Tommy Robinson har antakelig med livet som innsats engasjert seg i kampen for å bevare de frie vestlige samfunn, som nå kneler under multikulturalismen og islams åk. Han har med rette påpekt at han er en «Dead man walking». Han vet han er et potensielt yndet trofe for antifada-krefter og jihadister.

Det som bekymrer oss er at denne hendelsen føyer seg inn i en rekke av hendelser på de britiske øyene som vitner om en ytringsfrihet under fullt angrep. Og de som angripes er de som blottstiller politikerns totalt feilslåtte innvandringspolitikk og dens katastrofale verdimessige konsekvenser.

Formidabel respons

Det vi nå trenger er at sivilsamfunnet reiser seg og tar i bruk alle legale demokratiske midler for å redde det som er alle friheters mor, ytringsfriheten. Derfor oppfordrer vi i Rights alle våre lesere til å signere dette støtteoppropet for Robinson (det har vi gjort) som i skrivende stund er i ferd med å runde 400 000 underskrifter.

Det er slik vi viderefører våre i utgangspunktet fantastiske demokrati.

 

SINGNÈR HER: https://www.change.org/p/theresa-may-mp-free-tommy-robinson