Innvandring

Politiet svært bekymret: Områder tas over av ekstreme salafister.

Områder i Sverige endres til voldelige og kriminelle enklaver der ikke-muslimer aktivt presses ut av salafister. Dette kom nylig frem i en rapport bestilt av myndighetene. Politiet lokalt i Västerås bekrefter nå den ekstreme utviklingen, og kritiserer journalister for å mørkelegge virkeligheten. Påstander om islamofobi og rasisme danser hemningsløst på scenen, mens Sverige seiler inn i enda verre tilstander.

De få svenske kvinnene som fremdeles bor i det «utsatte området» Pettersburg i Västerås, og som fremdeles kler seg etter svenske normer, kalles «svennehorer». Butikkpersonell som ikke anses av salafistene for å være rettroende, trues. Svenske kvinner som arbeider i «kassa på Rema» kan oppleve at de virkelig troende aktivistene for et islamsk Sverige stjeler varer. De mener at i henhold til islam er dette deres rett overfor «de vantro». Den lokale moskeen benytter tilreisende ekstreme islamister til å indoktrinere lokalbefolkningen, barn og unge inkludert, som den hardkokte salafisten Fekri Hamad. Han anses som en av de ideologisk farligste salafistene i Sverige. Men han har altså fritt spillerom til å bryte ned det svenske samfunnet.

Fekri Hamad, skjermdump YouTube.

Kristne syrere fordrives

Også kristne fra Syria innhentes av Midtøstentilstandene. De presses til å forlate Pettersburg.

Dessa försöker man nu genom hot att köra ut. Budskapet är ”här bor bara muslimer, vi ska ta över”.

Salafistenes mål er nemlig et «rent» Pettersburg, et minikalifat, og de er på god vei til å få oppfylt visjonen sin om at alle samfunnsnivå i dette området styres etter sharia.

Dertil kan disse kreftene fritt ta imot penger fra diktatur som Saudi-Arabia og Qatar. Den svenske Riksdagen støtter dette aktivt. Riksdagen avviste nemlig Sverigedemokraternas ønsker om å stanse disse diktaturenes mulighet for å omstyrte Sverige ideologisk. I tillegg kommer det penger fra grupper og klaner i disse diktaturene med – om mulig – enda verre ideologiske visjoner enn diktaturene i seg selv.

En illevarslende rapport

Det ovennevnte er å finne i den rystende rapporten til Försvarshögskolan i sommer, ”Mellan salafism och salafistisk jihadism». Forskerne avdekket et Sverige i full islamisering: Imamer deler opp Sverige seg imellom, de skaper egne terrirorier. Koranskoler hjernevasker barn i bokstavtro, antidemokratisk ideologi. Og fra sunnimoskeene spres det et intenst nedsettende budskap om «vantro», jøder, homofile, kvinner og det svenske samfunnet, fortalte forskerne, blant dem Magnus Ranstorp, som kommenterte funnene slik:

«Politiken och hela samhället bör förstå hur de här miljöerna påverkar den svenska samhällsutvecklingen.»

Men det vil verken journalister eller politikere flest. Man er opptatt av et høyt fokus på høyreekstreme, som er få sammenliknet med salafistene og jihadistene, og i mindre grad på den større gruppen venstreekstreme. Mens den virkelig store gruppen ekstremister, anført av de farlige salafistene, ignoreres av makteliten. Men, en politimann i Västerås med spesiale på ekstremisme, våger å ta bladet fra munnen. Han heter Daniel Lindström, og sier at det er langt vanskeligere å få innsyn i de islamistiske gruppene enn de to tradisjonelle politiske ytterpunktene:

Han beskriver moskén i Pettersberg som ”ett stort orosmoln”. Där pågår enligt Lindström radikaliserande aktiviteter på kvällar och nätter riktade framför allt till områdets unga män, som det stora flertalet har utomvästlig asylrelaterad invandrarbakgrund.

(…)

Samtidigt menar han att det är extremt svårt att få insyn eftersom det handlar om slutna grupper och att sammanhang som fredagsbönen i moskéer används som front för att dölja de radikala verksamheterna.

Det är av det skälet enligt Lindström betydligt lättare att hålla koll på de vänster- och högerextrema miljöerna än på de muslimska. Lindström menar också att högerextrema grupper som Nordiska Motståndsrörelsen, NMR, får omotiverat stor uppmärksamhet i media, i förhållande till hur få personer de rör sig om och den låga risk de representerar.

Islamismen är väsentligt mer utbredd och utgör ett avsevärt större hot, förklarar Lindström. Därefter är det vänsterextremismen fokus borde ligga på, slår han fast.

Lindström peker altså på islamistene/salafistene, deretter de venstreekstreme som de største farene. Dette må være dårlige nyheter for MSM.

Lindström går inte in på varför det är en sådan dålig överensstämmelse mellan verklig problem- och hotbild och medias intresse, men av andra sammanhang har framgått att journalistkåren inte vill framställa islam och muslimska invandrare som ett problem då det kan uppfattas som islamofobiskt och främlingsfientligt och gynna Sverigedemokraterna i stället för den invandringsliberala politik man sympatiserar med (vår utheving).

Linström forteller også om hvordan «barn går rundt og sier slikt som ‘du er hore fordi du er kristen» til kvinner som ikke underkaster seg islam. Han er kritisk til hvordan «svenske politikere og myndigheter» har «dillet med» disse ekstreme kreftene.

Det är ofta deras mycket aktiva och påstridiga organisationer, församlingar och samfund som det har östs statliga bidragspengar över i föreställningen om att det främjar det mångkulturella samhälle man har en vision om att förvandla Sverige till.

At politikerne har vært feige overfor vår tids nye totalitære krefter, har jo vært åpenbart for mange av oss i en del år. At en del begynner å våkne tilskriver han Sverigedemokraternas fokus på problemet gjennom årene.

Politikerna har varit fega, menar Lindström. De har inte vågat sätta ned foten och dra in bidragen till dessa rörelser i rädsla för att framställas som islamofober eller uppfattas gå främlingsfientliga krafters intressen.

Lindtröm ser dog en viss oppvåkning i det svenske samfunnet generelt, og den  oppvåkningen tilskriver han Sverigedemokraternas fokus på det islamske problemet.

Ett visst uppvaknande till verkligheten kan dock idag skönjas, säger Lindström. Sverigedemokraternas mångåriga och ihärdiga varnande för denna allvarliga utveckling med eskalerande islamisering som en del av invandringsproblematiken har börjat tränga in i det allmänna medvetandet.

Man underes: Vil vi noensinne få en beklagelse fra ytre venstre og MSM på hva de aktivt har medvirket til av samfunnsmessig nedsmelting? 

Bostadsområde i Västerås tas över av salafister – polisen djupt oroad