Islam

Ikke å be er verre enn å voldta barn

Å voldta barn, å drepe mennesker, å begå terror, å selge narko, er langt mindre syndig i Allahs øyne enn å hoppe over en av de fem daglige bønnene. Dette budskapet stenger ikke hatpredikanten Mohamed Hoblos ute fra Norge eller resten av Europa. Faktainformasjon om islam kan derimot føre til utestengelse fra sosiale medier. Hva forteller det?

Mohamed Hoblos er fra Australia og besøker i disse dager Danmark og Sverige. Anledningen er at den islamistiske gruppen Viden om islam viser en propagandafilm, Last Chance, produsert av Hoblos selskap One Path Network. Filmen handler om et muslimsk gjengmedlem som «reddes» fra gatelivet av imamer og dets like (se trailer her).

Terror, pedofili og drap

Filmen vises både på danske og svenske kinoer i disse dager (Helsingborg, København og Århus), med Hoblos’ tilstedeværelse.

Denne Hoblos har dette menneskesynet:

Daglig voldtekt av barn er en mindre synd enn å hoppe over en av de obligatoriske fem bønnene i islam.

Å drepe mennesker er også en mindre synd enn å glemme å be til Allah.

Helt konkret sa han dette på et video-opptak i fjor:

«Når det gjelder synd, i Allahs øyne, den som selger narkotika – god eller dårlig? Bare (svar) veldig raskt – god eller dårlig? Dårlig.

Hva med en morder? Hva med en som begår utroskap – utukt? Hva med en som voldtar et barn? Hva med den som drikker alkohol? Hva med den som begår det største av hovedsyndene – god eller dårlig?

Denne personen, en person, som begår alle disse syndene, han begår alle disse syndene hver eneste dag, men han ber, er bedre i Allahs øyne enn den som kke begår noen av disse syndene, men som ikke ber. (…) En bønn, du hopper over en bønn av ingen grunn, du er verre enn en drapsmann, verre enn en voldtektsmann, du er verre enn en terrorist, du er verre enn en pedofil i Allahs øyne.»

Se innslaget på YouTube her.

Hoblos i fri utfoldelse overfor sine egne «brødre».

Støjberg tar affære?

Danmarks integreringsminister, Inger Støjberg har sørget for å utarbeide en liste over hatpredikanter som ikke får sette sine føtter på dansk jord. Hoblos er ikke på denne listen. Kanskje Støjberg, en handlingens kvinne, skulle føre han opp først som sist?

Sylvi Listhaug sa som innvandringsminister at hun ønsket en tilsvarende liste for Norges vedkommende. Dette ansvaret påhviler nå ny statsråd Tor Mikkel Wara.

Robinson stenges ute

Mens vi venter på Waras liste, la oss se hvordan Tommie Robinson behandles på de britiske øyene.

Hoblos har 50 000 følgere på Facebook, mens Robinson ble tidligere i år permanent utestengt fra Twitter. Hvorfor ble han det? Det er jo unektelig noe underlig at en nasjonalkonservativ demokrat og islamkritiker ikke tolereres, mens de som forkynner grusomme forbrytelser har fritt spillerom. For her er hva Robinsom skrev på Twitter 25. februar 2018 og som førte til at kontoen ble stengt, ifølge Trykkefrihed: ”Nesten 90% av dømte forbrytere fra grooming gjenger er muslimer”, og han henvist til en rapport fra den politiske tenketanken Quilliam Foundation, som påviser nettopp dette faktumet.

Twitter begrunnet sin side utestengelsen av Robinson med «hatefull tale». Å påpeke et dokumentert forhold er altså hat. Da vet vi det: islamske ekstremister har fritt leide, de som peker på deres uhyrligheter, stenges ute.