Innsparket

Gruppevoldtekter = dating-apper og tilgjengelig porno

"Ekspert" - med statlig finansiering - bortforklarer de mange gruppevoldektene i Malmö med "tilgjengelighet". Hun er nok verdt hver krone for regjeringen, ofrene har det nok verre.

Joakim Lamotte peker – med rette – på politikerne og «ekspertene» ikke tar de grove seksualforbrytelsene i Sverige på alvor (Foto: Lamottes FB-side)

Og hvem i Sverige reagerer på denne, mildt sagt, meningsløse «ekspertanalysen»? Jo selvsagt, Joakim Lamotte – journalisten som forlot den etablerte medieverden fordi journalistene skapte sin egen virkelighet, en «virkelighet» han ikke kunne ta del i.

Lamotte, som har skapt sitt eget univers på Facebook med over 140.000 følgere, viser til at det i helgen skjedde ytterligere en gruppevoldtekt i Malmö. En kvinne ble dopet ned natt til lørdag 3. februar, deretter bortført til et lokale hvor en rekke menn forgrep seg mot henne, melder Aftonbladet. Det skal være snakk om «fire-fem yngre menn» – og ingen er pågrepet.

Dette er den femte gruppevoldtekten i Malmö siden november 2017.

Lamotte kjemper med nebb og klør:

Den här utvecklingen är skrämmande och samtidigt vill ingen ta problemen på allvar.

Välbetalda «experter» och proffstyckare slår just nu knut på sig själva för att försöka förklara varför de grova sexualbrotten ökar lavinartat. En av de som har fått mest uppmärksamhet som «expert» de senaste åren är kriminologen Nina Rung. Hon menar att ökningen av sexualbrott beror på dejtingappar. 

Lamotte mener fornektelsen av økningen av grovt seksuelt vold er hinsidig. Men forskere og såkalte «eksperter» innser at de har tapt, derfor prøver de seg nå med disse «alternative» forklaringer. Som Lamotte påpeker: Kan så de samme, slike som Nina Rung, se kvinnene som er blitt gruppevoldtatt iMalmö i øynene og fortelle dem at dette skyldes «dating-apper og lett tilgjengelighet»!?

Se video hos Lamotte