Aktuelt

Protest mot vodkaflaske. Fornærmer profeten Muhammed

Muslimske kunder skal ha forlangt vodkaflasker fjernet fra butikkhyllene. Logoen til produsenten fornærmer profeten Muhammed, klages det.

Vodkaflasken Kaliskaya ser slik ut:

Ser man nærmere på logoen til produsenten, ser den slik ut:

Både menn og kvinner i den tyske byen Gelsenkirchen skal ha truet og presset butikkansatte i flere av Rewe-kjedens supermarkeder til å fjerne flaskene, da logoen «fornærmer» profeten Muhammed. Oppstyret er blitt en politisak:

Det handler både om at logoet minder om en tegning af Muhammed og at logoet ligner de skrifttegn, der skal bruges for at skrive Muhammed:

En talsmand fra byens politii, Christian Zander fortæller til den store tyske avis ‘Bild’, at en ikke nærmere præciseret antal mænd og kvinder i flere omgange har truet personalet med at ‘rydde op’. Og at en 41-årig mand er blev identificeret som en af ​​gerningsmændene.

Politiet i Gelsenkirchen skal ha sendt ut foto til mediene med arabisk skrifttegn for Allah og logoen, melder Extrabladet.

Vodkafirmaet skriver selv på Facebook dette:

-Vi har hørt mange forslag på hva logoen vår ligner på. En drage, et ekorn, en løve…

Skulle historien stemme, forstår man bedre hvorfor en hatpredikanet som Said Rageah oppfordrer muslimer til totalt å avsondre seg fra det omgivende samfunnet

Som muslimer er vi spredt over hele byen. Du har folk som bor i Brampton, du har folk som bor i Mississauga, du har folk som bor i Whitby, du har folk som bor i Richmond Hill. Tenk om vi alle kommer sammen i ett område.

Hva kan du gjøre med samhold? Mye. Du kan endre mye. Du kan endre utenrikspolitikken i dette landet. Du kan endre hvordan muslimene tror. Du kan selv når du trenger hjelp, ringe en muslim og samtidig bidra til det muslimske samfunnet. Brødre i masjid (moskeen) starter akkurat nå et magasin eller en avis som heter Ummah Times. Hva er Ummah Times? I Ummah Times reklamerer alle bedriftene i den islamske ummah. Du trenger aldri mer avertere eller annonsere via kafir (vantro).

Den dagen vi trenger en lastebilsjåfør vet vi hvor vi finner muslimske lastebilsjåfører. Den dagen jeg trenger en drosje har jeg en rekke muslimske sjåfører – ok, plukk meg opp. Når jeg trenger en lege, bare muslimske leger. Når jeg ønsker å ansette noen – bare muslimske arbeidstakere.

Da kan vi styrke oss selv. Dette er den måten, og dette er den eneste måten vi kan eksistere i samfunnet, leve i henhold til islam.

La oss bli en ummah (islamsk nasjon). Send barna til islamsk skole. Ta bilen din til muslimsk verksted og kjøp bil hos en muslimsk forhandler. Hvis du skal noe, spør først om et individ er muslim. Hvis ikke, let etter en muslim – jeg er sikker på at du finner en innenfor det området.

Å Allah, reis islams og muslimers posisjon og ydmyk de vantro og polyteistene!

Hovedillustrasjonsbilde, Said Rageah.