Om rights.no

Rights.no størst per sak i sosiale medier

Rights.no markerer seg på sosiale medier - og vi er det nettstedet med desidert flest reaksjoner fra publikum per sak.

Norges største nettsteder målt i antall reaksjoner siste 30 dager, plasserer HRS’ nettsted Rights.no på en 10.plass med i overkant av 200.000 delinger.

Det må kunne kalles en svært god plassering gitt av vi den siste tiden ikke engang har gått for halv maskin, med vår redaktør Nina Hjerpset-Østlie langtidssykemeldt og der ikke minst også Hege Storhaug har hatt tøffe tak da hun har mistet sin søster. Likevel klarer vi altså å markere oss på topp i de sosiale mediene.

10.plassen de siste 30 dager gjør Rights.no større enn nettavisene til både Adressa og Dagsavisen.

Men det som kanskje er enda mer oppsiktsvekkende er at vi gjør det så godt på enkeltsaker.

Når det gjelder reaksjoner per sak, så slår vi dem alle sammen: I snitt har vi over 1.900 reaksjoner på enkeltsaker. Til sammenlikning har TV 2, som ligger på topp i sosiale medier med over 1,4 millioner reaksjoner, «kun» 451 reaksjoner per sak. NRK, på andreplassen på sosiale medier med ca. 1,3 millioner delinger, har bare i underkant av 94 reaksjoner per sak.

Våre oppsiktsvekkende høye antall reaksjoner per sak handler om at vi har langt færre saker enn de fleste andre på listen, men vi har også åpenbart en trofast, og økende, leserskare. Takk til dere! Dette var inspirerende.