Innvandring

Enorm respons på boken til Terje Tvedt. Takk til dere alle!

Salget av den ferske boken til Terje Tvedt, som Rights anmeldte i helgen, har gått til himmels. Det er befolkningen som gir beskjed om hvilke tema de mener avgjør fremtiden vår: innvandring og islam. Og folket har makt. Enten det er Jonas Gahr Støre eller MSM som fortsatt nekter å ta problemene på alvor, det nytter ikke lenger.

Det meldes fra ulike hold, som nettbokhandlere, at salget av Terje Tvedts meget gode nok, Det internasjonale gjennombruddet. Fra «ettpartistat» til flerkulturell stat, eksploderte denne helgen. Gjennom nesten hele lørdagen lå vår anmeldelse av boken som nummer én i sosiale medier i Norge. At en bokanmeldelse, dertil av sakprosa, utkonkurrerer sports- og kjendissaker i sosiale medier, sier svært mye om hvor folket er. Innvandring og islam, to av bokens hovedtema med en historisk gjennomgang av utviklingen og den politiske ideologien siste 50 årene, er i dag tema som opptar folk mer og mer politisk.

Artikkelen har i skrivende stund, kl 19 mandag kveld, nesten 7 000 anbefalinger bare fra Rights. Den har fått en kolossal spredning på Facebook og engasjementet er stort blant publikum. Dette er hjertens gledelig, og vi takker våre lesere for å ha vært med på å gi denne så viktige utgivelsen så god drahjelp!

Dette forteller oss at maktbalansen forskyves. Akkurat som med Islam. Den 11. landeplage, som MSM ville tie ihjel, var det nettopp alternative nettsteder (særlig Rights, men ikke bare) kombinert med sosiale medier (særlig Facebook), som stoppet MSMs planer. Verken VG, Dagbladet eller eksempelvis Aftenposten kunne stoppe Landeplagens seiersgang over det ganske land, og salget fortsetter den dag i dag.

At de store mediehusene i dag ikke kan stoppe viktig informasjonsflyt i samfunnet vårt, er et politisk sunnhetstegn. De tvinges mer eller mindre til å ta folket på alvor – dersom de skal selge sine aviser.

I vår tid med mange dystre meldinger daglig om en samfunnsutvikling innen demografi, verdier og islam som ikke går i riktig retning, er det viktig å glede seg over alt som faktisk er lyspunkt. Den enkelte borgers valg og handlinger, har betydning. Enten det er i en nettbokhandel eller ved valgurnene.

Igjen, en stor takk for fantastisk entusiasme, og gratulerer til vårt publikum: dere har innflytelse!

Om fire uker er det jul. Terje Tvedts bok bør ligger under tusener av juletrær i vårt langstrakte land. Landeplagen må også nevnes. Den er mer aktuell i dag enn for to år siden, dessverre. Av den enkle grunn at islams makt brer om seg.

Her kan du kjøpe Tvedts bok.

Her kan du bestille Islam. Den 11. landeplage, som nå er ute på islandsk, finsk, svensk, dansk og polsk. Neste år kommer turen til USA – hvis alt går etter planen. Da kan «hele verden» lese den.