Integrering og integreringspolitikk

Norsk «fordomsfritt» forlag pøser på med fordommer mot nordmenn

Barn i Norge skal indoktrineres til å tro at muslimer er ofre for nordmenn. For å få svung over prosjektet er heltinnnene i den nye tegneserien jenter som er sterkt tildekket. Dersom dette prosjektet støttes med offentlige midler er det intet annet enn en skandale.

MiladForlag hevder å jobbe fordomsfritt og med en faktabasert tilnærming til det flerkulturelle Norge. Fakta, altså.

Derfor har de laget en tegneserie om tre skolejenter i hijab – som daglig blir trakassert av både gammel og ung – men om natten blir hijabjentene til tre «superheltinner som bekjemper hverdagsrasisme og diskriminering». I ansiktstildekning!

Indokterineringen av barn foregår åpenbart ikke bare i Sverige, men også i Norge.

Jenter i hijab angripes av gamle damer, spyttes på av voksne menn og blir skult stygt på av en syklist. Faktabasert?

Det mest iøyenfallende med tegneserien fra MiladForlag er fordommene mot nordmenn og stereotypiene som legges for dagen. Og selv om hijabjentene blir superheltinner om natten, så er det den fullstendige offerrollen som rendyrkes.

Ikke minst er det «interessant» at skolejentenes lærer er en av dem jentene utsettes for hverdagsdiskriminering av, hvilket er absurd gitt læreres heroiske innsats på feltet, og der «superheltinnene» hevner seg. For hevn er helt greit?

De ler godt de tre superheltinnene som blir så trakassert i hverdagen. Og dette kjøper bibliotekene inn, for våre skattepenger?

MiladForlag sier de «har troen på troen». De har åpenbart ikke troen på nordmenn. Vil det overraske noen om forlaget mottar økonomisk støtte fra moskeer og den norske stat? For eksempel såkalte «dialogmidler»?