Integrering og integreringspolitikk

Verdikollaps: Barn indoktrineres til å like flerkoneri og hijab

Skattebetalerne i Folkhemmet tvinges til å finansiere ideologisk revolusjon av sine barn: barna skal indoktrineres til ikke å reagere annet enn positivt på flerkoneri og hijab. Dette skjer gjennom offentlige bibliotek, som samtidig sørger for at Pippi-bøker brennes. Sverige er et sted man ikke ønsker seg lenger.

Botkyrka bibliotek har som kjent nullet ut Astrid Lindgrens barnbøker og sendt dem til forbrenningsovnen. Pippi med neger-konge som far ble for drøy kost i det selvutslettende Sverige. Som sosialøkonomen Tino Sanandaji sier det på Facebook: nå har bibliotekene mulighet til å erstatte Pippi med mer «progressive verk».

Farfar har fire hustruer

På en bokmesse ble nylig denne tittelen presentert: ”Farfar har fyra fruar”. Boken skal hjelpe barn gjennom pedagogikk å forstå flerkoneri:

Kanskje den svenske forfatteren selv fantaserer om å pendle mellom fire vaginaer?

Her lærer barna dette:

«Asli har aldrig varit i Somalia, men nu skall hon äntligen få åka dit med sin pappa, för att träffa farfar och alla sina farmödrar.”

Boken er allerede bestilt av biblioteket i Botkyrka. Dette betyr at den har sluppet gjennom det ganske strenge nåløyet til det sentrale biblioteksforbundet. Boken er altså faktagransket. Men må kunne si at den da også må være ideologisk sjekket?

Mange bibliotek i Sverige ville ikke på oppfordring fra publikum ta inn Landsplågan islam. Jeg har ikke tatt vare på konkrete redegjørelser for avslag, men husker at det handlet om alt fra «rasisme» til Google-søk og sitering av eksempelvis en viss ansatt ved Høyskolen i Oslo som kjenner til tennhetter ett, og som er godt kjent for ikke å klare å beherske seg og følge en normal tone. Min oversetter Camilla Grepe, var naturlig nok ganske fortvilet, og også overrasket, over å møte den svenske sensuren.

«Lillesøster har fyllt 9 år, nå skal hun gifte seg

Sanandaji har flere forslag til nye barnebøker innfødte svenske forfatter kan gi seg i kast med. Pedagogiske titler er eksempelvis disse:

Storasyster hade en pojkvän, nu finns han inte längre
• Pappa känner en snäll socialtant och har tre bostadsrätter
• Storebror var på semester i Syrien, sen fick han en egen bostadsrätt
• Lillasyster har fyllt 9, nu ska hon gifta sig
• Farmor har traineejobb som doktor
• Mamma är pappas kusin
• Lillebror har skägg och PUT
• Morfar hjälper polisen och styr Göteborg

Mormor er ikke et spøkelse!

Den svenske forfatteren, Oscar Trimbel, har også skrevet en bok for barn om hijab, varianten potetsekk. Den trenger ingen annen kommentar enn denne: Den siste svensken som forlater Folkhemmet bes slukke lyset.

Mormor er snill og god, og helt normal i sekken sin. Hun er i alle fall ikke et spøkelse!