HRS i media

Valgdebatt om innvandringen på NRK i kveld

Gjengoppgjør og ungdom som rekrutteres til narkosalg. Demografiske omveltninger. Kan deler av Oslo øst og sør ende opp som katastrofen Malmø? Hva skal til for eventuelt å kunne unngå en slik utvikling? Dette blir det debatt om i NRK i kveld.

Jan Bøhler stiller for partiet med hovedansvaret for den førte innvandringspolitikken siden tidlig 70-tallet, Mazyar Keshvari, innvandringspolitisk talsmann for FrP, og Kari Elisabeth Kaski stiller til duellen på Mortensrud.

Der kommer også et par av disse kronikkforfatterne fra Holmlia som vi nylig omtalte. De skrev en morsom kronikk i Aftenposten, tross alt sitt alvor. Det «morsomme» med den var at den bekreftet alt som HRS i alle år har prøvd å få frem, men problemet for de tre engasjerte holmlianerne, Dara Goldar, Daniel Brekke og Rune Røed Gauslå, var at det har vært feile aktører som har fortalt sannheten og lagt fakta på bordet.

«Vi etterlyser en venstreside som går offensivt ut og diskuterer innvandring og integrering istedenfor å la høyresiden med innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) og Hege Storhaug i Human Rights Service (HRS) i spissen, diktere.»

Vel, i kveld treffer de meg til debatt kl 19.45 i regi av NRK2. Det skal bli interessant og forhåpentligvis artig, interessant å høre hvordan Ap og SV skal løse problemene de har skapt, og artig å møte de unge. La det være klart: jeg har i ganske mange år ment at det ikke er en høyre- eller venstreside som skal løse vår tids største utfordring, men de store ansvarlige partiene i fellsskap – Ap, H og FrP (og kanskje Sp også, vi får se valgresultatet om en uke).