Aktuelt

Voldtekter: Nå vil Sverige kjøre festivaler kun for kvinner

Svenske nyheter ligner mer og mer Midtøsten-nytt. Grunnet alle seksuelle overgrepene på musikkfestivaler siste årene, ligger nå kjønnsapartheid-forslaget fra radikale feminister på bordet: La oss få festivaler med forbud mot menn! Svenske feminister vil altså straffe alle svenske menn for nye landsmenns overgrep. Ja, slik siger i så fall segregeringen av menn og kvinner i den islamsdominerte verden enda lengre inn i samfunnet vårt.

Det er i Falkenberg kommune i Vest-Sverige at forslaget er lagt på bordet, rappet fra radikale feminister. Og det mottas positivt fra kommunalt hold som «hele tiden har syntes at det er en spennende idé», skriver HN.

Fremover blir det festivaler for «jenter og kvinner kun adgang»? 

-De må lære å oppføre seg

I begynnelsen av juli la den uttalte feministen og programlederen Emma Knyckare ut følgende melding på Twitter, som ble opptakten til det som kan bli nye festivaltider i Sverige grunnet alle voldtektene.

«Vad tror ni om att vi styr ihop en asfet festival dit bara icke män är välkomna som vi kör tills ALLA män har lärt sig hur en beter sig?», skrev hon på Twitter.

Nu har hon fått napp – av Falkenberg kommun, som vill vara med i arrangemanget.

Alle menn, altså.

Om et par uker skal Emma møte Falkenberg kommune for nærmere planlegging av neste sommers festival. Kanskje svenske menn i mellomtiden skulle vurdere en høflig liten protest?