Terrorisme og ekstremisme

Terror: Svaret er internering og deportering

Terroren rammet Spania i går, og angrepet er fremdeles ikke under kontroll. Igjen har vi sett våre ledere stå frem med de samme banale tåpelighetene på sosiale medier. Ingen av dem sier det som det er: Noen vil ødelegge den europeiske sivilisasjonen, og de er mange og de multipliserer seg. Det er kun ett svar på den vanvittige situasjonen politisk ledelse har satt oss i: internering og deportering.

Terroristen bak varebilen som drepte 13 og skadet minst 100 personer i Barcelona sent i går ettermiddag, i hovedgaten La Rambla, skal være en 17-åring med opprinnelse i Nord-Afrika. Han er fremdeles på frifot og skal være én av åtte personer i en terrorcelle som førte til alvorlige hendelser tre steder i Spania i går og i natt: Barcelona (bil), Cambrils (bil, syv skadet) og Alcanar (gasseksplosjon, en drept), alle kystbyer. Spanske myndigheter forteller at terrorcellen også planla et gassangrep. I natt ble fem antatte terrorister skutt og drept i Cambrils. Samtlige skal ha hatt falske selvmordsvester på seg og var for myndighetene kjente jihad-sympatisører. Den islamske staten har påtatt seg ansvaret for terroren. Akkurat det var ingen bombe. Om det stemmer at IS står bak, vet vi foreløpig ikke.

Twitter-tårer

Vi borgere forstår at Europa er i krise. Terroren har en klar mening. De er i krig med oss. De vil utslette vår sivilisasjon. Det er ingen vits i å late som noe annet. Dette er dødsens alvor. Og jihadistene er mange. Minst 100.000 potensielle drapsmenn- og kvinner.  

Jeg ga nylig beskjed om denne «hæren» som er rede til å drepe oss, og som MSM ikke vil snakke om. Vi snakker om minst 100.000 personer som kan være villige til å begå terror mot oss i islams og Muhammeds navn. Minst, for bare i fire land (Tyskland, Frankrike, Belgia og Storbritannia) har myndighetene over 70.000 navn i registrene sine. Å påpeke dette faktumet, resulterte i en skyllebøtte tilbake fra MSM og eliten (da selvsagt ved bruk av utplasserte stråmenn).

Den alvorlige tilstanden skal benektes, koste hva det koste må.

Derfor er det heller ingen i MSM som lar seg opprøre over at våre ledere serverer oss sludder i sosiale medier før likene er kalde.

Nato-lederen Jens Stoltenberg på Twitter: «Jeg fordømmer det forferdelige angrepet i Barcelona. Mine tanker går til alle berørte. Vi står samlet i kampen mot terror.»

Står samlet? Nei, det gjør vi absolutt ikke! Vi, Europa er dypt splittet, så splittet at tilstanden minner om 30-tallet.

Statsminister Erna Solberg, også på Twitter: «Uskyldige rammet av meningsløs terror i #Barcelona. Mine tanker går til alle de som er rammet.» Hva menes med meningsløs? Var Krystallnatten «meningsløs»? Nei, det ville nok aldri Solberg ha ytret. Nazistene hadde sitt klare prosjekt. Er det angsten for islam og fotsoldatenes potensielle opplevelse av krenkelse som styrer hodet og tastaturet til Solberg? Bør det ikke snart sies noe om de skyldige, om monstrene, hva som styrer dem?

Neste ut, utenriksminister Børge Brende, også Twitter: «En europeisk storby rammes nok en gang av terroristers feige angrep. Vår dypeste kondolanse til de som er rammet, deres familier & Spania.»

Brende altså, som «pårørende» til ofrene for terror og deres familier. Er det hva de og vi andre trenger? Har disse lederne fremdeles ikke forstått at London, Nice, Berlin, Barcelona ikke er enkeltstående kriminelle hendelser? De er en del av en enhet for å knuse den europeiske sivilisasjonen. Og er de feige, i vår forståelse av feighet, disse jihadistene? Det vil ikke jeg underskrive på. De vet at sannsynligheten for å overleve er minimal.

Vi trenger en Erna Solberg som viser helt nye takter fra politisk lederhold. Realitetene er at vi er i krig. De vil drepe oss, og de kommer ikke til å gi seg i morgen.

Late som

Det vi trenger er politisk ledelse som viser politiske muskler. Vi er nemlig i krise. Vi er erklært krig. Vi vanlige folk vet mer enn godt nok at angrepene kommer til å fortsette, og fortsette. Personlig undrer jeg meg når kvinner går til angrep på oss, og når barn vil bli brukt som selvmordsbombere mot oss – i Europa. Hvorfor skulle det ikke skje? Jeg finner ingen argument som taler i motsatt retning. Tvert om. Politikerne importerte «Midtøsten». Resultatet ser vi hver eneste dag.

Det er en farlig strategi politisk ledelse og mediene holder på med, denne late som om, og ikke peke direkte på hva dette handler om: Krig mot vår sivilisasjon fra folk tilhørende en påstått religion som forlanger herredømme. I NRKs nyhetsstudio i går kveld ble det gjentatt og gjentatt (reporter og kommentator Anders Tvegård) at mannen bak rattet på La Rambla hadde «blå øyne». Ja, om han så hadde, hva var poenget med det? Var det et «håp» om at en høyreekstrem stod bak terroren i turistgaten i Barcelona? Et håp om at det ikke var en person av ikke-europeisk herkomst? Vel, hadde det hjulpet at mannen hadde vært 100 % spanjol med blå øyner – og konvertitt til denne dødskulten? Hadde Tvegård og hans like da kunnet puste litt lettet ut, liksom?

Internering og deportering

Kan vi få noen konkrete innrømmelser fra politisk ledelse som fører til solide politiske tiltak? La oss hjelpe dem i gang. Se for deg dagens regjering anført av Erna Solberg foran en samlet presse med disse krystallklare beskjedene:

  1. Vi ser at antallet som vil drepe oss vokser. I dag kan det være over 100.000 potensielle jihadister blant oss i Europa. I Norge er antallet XXX. Om få år kan antallet være doblet.
  2. Vi klarer ikke reversere situasjonen.
  3. Vi må sikre borgernes trygghet optimalt.
  4. Derfor må vi revurdere menneskerettigheter og konvensjoner. De bidrar til å ta livet av «uskyldige» mennesker i dag. Det er den kyniske virkeligheten.
  5. Vi kommer til å deportere potensielle jihadister til opprinnelseslandene deres. De landene som nekter å samarbeide, vil Europa isolere: Det sier opp handelsavtaler og all bistand opphører.
  6. De som vi ikke klarer å deportere, skal interneres.
  7. Europas ledere må bli enige om en felles ny politikk der Europa, europeisk kultur, våre verdier, tradisjoner, vår væremåte, vår historie, settes først. Enhver borger av dagens Europa er hjertelig velkommen til å bli med i fellesskapet som skal gjenreise det mest fantastiske kontinentet verdens historie noensinne har sett.

Det er lov å håpe. Uten håp mister livet mening.