Islam

Grunnskole: Om å drepe ikke-muslimer

Drapstrusler, dikt om å drepe dansker, og tekstmaterial på arabisk om jihad og martyrer i Allahs navn. Dette er hverdagen på en dansk privat grunnskole for såkalte "flerspråklige". Skolen er eid av en islamist i Malmø. Hva gjør politikerne nå? Skal de fortsette å ofre generasjoner på "toleransens" alter?

Vi skrev for kort tid siden om det spesielle oppkjøpet av Nord-Vest Privatskole for muslimske barn og unge. En mann fra Malmø står bak kjøpet til den nette sum av 26,5 millioner kroner. Malmø-beboeren er sjiamuslimen Ali Laibi Jabbar med røtter i Irak. Han er med i den islamistiske internasjonale organisasjonen Imam Ali Foundation, og lederen av denne organisasjonen i Europa, Murtada al-Kashmiri, er observert på skolens område flere ganger. Jabbar er også sentral i den islamistiske organisasjonen Almuntadar i Malmø som underviser i islamsk rettslære og gir råd om tolkning av sharia.

Her åpner samme al-Kashmiri et senter i Gøteborg.

Men oppkjøpet av en privatskole for «flerspråklige» på den andre siden av Øresund, har ingenting å gjøre med ønske om ideologisk påvirkning, i henhold til Jabber. Det var en ren økonomisk investering, hevdet han.

Ren ekstremisme

Så foretar danske myndigheter en uanmeldt inspeksjon, og hva finner de? På kopirommet ble klassesett med undervisningsmaterial på arabisk om martyrer og jihad observert. Tittel: ”Til Jihad, I fremtidens unge.” Tilsynsgruppen fant «mengder» med arabisk litteratur ved skolen, heter det.

En tidligere lærer ved skolen, Gitte Ørnkow, forteller at elevene ønsker at Kurt Westergaard, tegneren bak karikaturen fra 2005 av Muhammed med antent bombe i turbanen, skutt. Elevene gleder seg over at pensjonisten Westergaard «lever som en hund» (sikkerhetsvakter). Da Ørnkow i denne forbindelsen prøvde å forklare elevene at ytringsfrihet står sterkt i Danmark, ender undervisningstimen slik: En av elevene går tett inntil henne og visker:

«Ismael har en gave til deg. En kniv.»

Danske hæren skal «skytes ned»

Ørnkow forteller videre at skolen hadde en poesi-uke, som blant annet resulterte i dette diktet som hun tok med seg da hun avsluttet jobben ved skolen:

AK sidder i klassen.

Så er det bare med at passe på,

inden han flækker din tå.

Når han møder et danskersvin

gør han ham til grin,

brækker hans ben

og danskeren samler sine tænder

med sine brækkede hænder.

Vi stikker ham ned som en forbandet ged,

og hvis det er sådan, det skal vær’

henter vi vores gevær

og skyder den danske hær.

Fikk ikke undervise i kristendommen

Danske jenter fra Nord-Vest privatskole på sommertur. Den kulturelle revolusjonen ruller videre.

Ørnkow forteller også om sensur fra skolens ledelses side overfor lærerne. Hun fikk eksempelvis ikke undervise i kristendommen. Det skulle en imam fra Irak gjøre (sic), forteller hun.

– I det hele taget blev store dele af undervisningen censureret. Jeg er religionslærer, men jeg kunne ikke få lov til at undervise i kristendom. I stedet kom der en imam fra Irak på besøg, som varetog kristendomsundervisningen, siger hun og slutter:

– Jeg kunne godt forestille mig, at nogle af de drenge, jeg underviste, kunne være blevet radikaliseret.

Politiske reaksjoner?

Skolen mottar 12 millioner kroner i statlig støtte per år. Socialdemokratene vil nå strupe pengekranen. Det samme vil Dansk Folkeparti. Totalt har Danmark 26 muslimske friskoler, og hver skole har fra 100 til 500 elever.

Så hva tror jeg resultatet av denne avsløringen blir? At Danmark ved skolestart denne måneden fremdeles har 26 muslimske privatskoler. Rettsstaten står i veien for handling. Vi har bundet staten opp i en mengde juridiske normer for umuliggjøre en ny Hitler – og disse gjør nå liberale demokratier maktesløse, som en norsk intellektuell nylig sa det i en privatmelding til meg.

Måtte Norge lære av danskene: La aldri en muslimsk privatskole se dagens lys (hvis ikke rettsstaten tvinger oss til det, men da er det kanskje på tiden å gjøre noe med denne staten?). Det ligger i kortene at muslimer som ikke vil integrere barna sine i kvinners frihet, religiøs frihet (som å kunne konvertere og falle fra) og ytringsfrihet, er de som vil ha slike skoler, og det er derfor like åpenbart at islamistiske krefter står bak. Muslimer som vil bli en del av oss, vil gjøre alt for at barna deres går i en offentlig skole, og der aller helst en god majoritet av barna er norske, slik at deres egne barn rustes best mulig til å få en solid utdannelse. 

Vanskeligere er det ikke.

Den Korte Avis: Tekst på muslimsk friskole: ”Når han møder et danskersvin, gør han ham til grin, brækker hans ben …” – naive Danmark betaler