Redaksjonelt

HRS tar ferie

HRS har bestemt seg for at vår lille redaksjon trenger én ting: ferie. Suksess tar på, for å si det slik, men om ikke altfor lang tid er vi tilbake for fullt. Det blir nok nødvendig.

For ikke lenge siden meldte Klassekampen om en «sensasjon»: HRS/rights.no var på 15. plass i Norge i sosiale medier i mai måned. Nå er nettopp juni måned passert og tallenes tale er klar: Vi bykser frem til 8. plass.

Rights.no på en flott 8. plass.

Vi er både ydmyke og glade for denne fremgangen, som ikke minst er mulig grunnet trofaste lesere gjennom mange år og alle nye som stadig kommer til. Dette resultatet forplikter og inspirerer ytterligere.

Lader opp

Vi velger nå å lade batteriene etter en hektisk arbeidsperiode. Tiden etter fellesferien frem mot Stortingsvalget vil kreve sitt.

Sannsynligvis vil hovedstrømsmediene, «eksperter», forskere og en rekke andre «objektive og nøytrale» aktører, mobilisere for alternative nyheter på vårt tema, innvandring og integrering. Vi skal på vår side mobilisere for fakta og fornuft, det vil si det beste for Norge og fremtiden vår, så det kan bli mangt og mye å slåss mot. Da er følgende avgjørende: 100 prosent tilstedeværelse og fullt trøkk.

Som sagt før, da til kommentarer om at en skulle tro det var 300 som jobbet i HRS:

Bedre med tre som jobber, enn 300 som tror de andre gjør det.

Vi ønsker våre lesere en oppbyggende ferie og benytter igjen sjansen: Tusen takk for det fantastiske engasjementet! 

Vi er forsiktig tilbake i uke 30 – og for fullt i uke 31. (Vel: Skulle det skje noe ekstraordinært i mellomtiden, vil vi kanskje ha problemer med å «holde oss vekk.»)