Redaksjonelt

Hege direkte i Nettavisen fra kl. 11:00 i dag

Lurer du på hva som er tankene og ideen bak moskékartleggingen? Hva tenker du om det? I dag har du sjansen. Fra ca klokka 11:00 stiller Hege til intervju og svarer på spørsmål i Nettavisen.

Etter at Shoaib Sultan i Antirasistisk senter (ARS) gjorde det han kunne for å spre konspirasjonsteorier og konstruere skremmebilder fordi HRS vil lage en samlet oversikt over moské-Norge, blant annet ved å koble det hele til «overvåkning» (av barn, sic!) og «hat», stilte samme Sultan i TV-intervju i Nettavisen direktesendt på Facebook og debatterte i kommentarfeltet.

Erik Stephansen skriver i et blogginnlegg i samme avis at moskeene selv burde være interessert i å vise mest mulig åpenhet, og foreslår således at de muslimske menighetene kommer HRS i forkjøpet og imøtekommer ønskene om en samlet oversikt. Et strålende forslag fra Stephansen! Men vil vi noen gang se noe slikt fra den kanten? Se, det betviler vi.

I dag fra klokka 11:00 stiller Hege Storhaug opp i samme seanse i Nettavisen.

Her kan du høre Hege fortelle hva som er tankene bak moskékartleggingen og selv stille henne spørsmål. 

Du kan gi dine reaksjoner på Nettavisens Facebookside allerede nå.

Livesendingen kan sees her.