HRS i media

Sur, bitter og aggressiv? NRK sjekker hvem Hege Storhaug egentlig er

Harald Eia og Nils Brenna bruker profesjonell test for å finne ut hvem Hege Storhaug egentlig er. Det var så vanskelig at de måtte hente inn hjelp fra psykolog: Hva ligger til grunn for drivkraften hennes? Hvem er hun egentlig? Svaret fikk vi i programmet «Sånn er du». Mange vil nok bli overrasket, og Storhaugs kritikere kan få noe å tenke på.

Programmet gikk på NRK P2 kl 10:00 søndag morgen, og det kan høres her.

De som kjenner Hege Storhaug ble nok ikke så veldig overrasket over resultatet av testen, som innebærer å svare på 240 spørsmål som deretter analyseres av psykolog. De muntre programlederne, Eia og Brenna, måtte innrømme at de ikke helt hadde sett for seg personlighetsprofilen som testen avdekket.

Som dere ser av fotoet, trives ikke Storhaug så veldig godt med personlig fokus på henne selv, men hun måtte vedgå at Eia og Brenne traff godt i analysen av personlighetstesten.

Selv melder Storhaug internt i HRS at møtet med Eia og Brenna var svært givende, og at de to muntre herrene traff særdeles bra på hvem hun faktisk er. Ellers vil hun ikke si så mye. Om seg selv.