Islam

Muslimsk «feminist» -Jeg vil fjerne Ayaans vagina

Jeg håper alle feminister i Norge som støttet kvinnemarsjene i Vesten mot Trump, kjenner på «stolthet» over dette: Islamisten Linda Sarsour var en sentral arrangør av «opprøret» mot Trump. På Twitter sier Sarsour om verdens ledende feminist og frihetsforkjemper for muslimske jenter og kvinner, Ayaan Hirsi Ali: - Jeg skulle ønske jeg kunne fjerne hennes vagina. Hun fortjener ikke å være en kvinne.

Stort mer vulgært kan det vel ikke sies, dertil adressert til en kvinne som ble lemlestet på groveste vis som barn.

Helstøpt islamist

Jeg fatter ikke at folk fremdeles ikke ser ut til å forstå at kvinner også er bærere av totalitær ideologi. Et første blikk på Linda Sarsours ytre forteller mye.

En kvinnelig islamist ser gjerne slik ut.

Men jeg tar alltid forbehold om at kvinner kan være tvunget inn i denne uniformen. Raskt kunne jeg konstatere at bevisene taler massivt mot Sarsour som en frihetselskende feminist. Hamas, Hezbollah, Brorskapet, utslettelse av Israel – det er bare å fylle ut hele listen selv.

Alt henger sammen med alt, sa Gro i sin tid. Derfor er det nå uttalte hatet mot Ayaan Hirsi Ali – som Sarsour, i motsetning til meg, aldri har møtt – en naturlig konsekvens av islamisten som fyller hennes hjerte og hode. Det overraskende er at Sarsour spyr ut denne avskyen for en hel verden:

Ikke akkurat innafor, spør du meg.

Ego-feministene

Under samme «pussy hat» den vestlige verden over, protesterte altså feminister angivelig mot Trumps kvinnesyn. På initiativ ikke minst fra Sarsour. Eller var det en protest mot at ikke Clinton ble folkets vinner?

Som Hirsi Ali sier det hos Fox News: Hvor er de i forhold til jentene Boko Haram kidnapper, jesidi-jenter og kvinner i Irak og Syria, massivt med aborter av jentebarn i Kina etc? Noe av det samme som jeg også nylig påpekte om disse ego-feministene.

Ayaan Hirsi Ali kommentere i studio at islamisten Sarsour mener at Hirsi Alis vagina burde vært røsket bort.

Hirsi Ali beholder som alltid sinnsroen, også med en tydelig preget journalist i studioet.

Jeg håper alle norske «pussy hats» tar seg tid til å se det fire minutter korte innslaget. Det er dog en potensiell fare for at tankene vekkes, men bare potensiell…