Innvandring

Vulgært hykleri av Dagbladet

Jimmy Carter vedtok innreiseforbud overfor iranere. Barack Obama gjorde det samme overfor eksempelvis irakere. Så gjør Donald Trump også det samme, og et samlet mediekorps bestemmer seg for å gå amok. Verstingen i den norske klassen er Dagbladet som trekker Holocaust-kortet, dertil eksemplifisert med jødiske barn som endte sine liv i gasskamre. Nå er bunnen nådd?

Trump har vedtatt midlertidig stans i innvandring fra syv land. Stansen skal vare i 120 dager mens hans medarbeidere utarbeider konsekvensanalyser av tidligere ført politikk. Man skal altså stake ut ny politikk. Hva den konkret blir, vet vi per i dag ikke. En meningsmåling viser at et flertall av amerikanerne støtter Trumps midlertidige innreiseforbud. Men meningsmålingen er sikkert «fake». Spør Aftenposten.

Og alle landene var allerede pekt ut av Obama-administrasjonen.

En enorm splittelse

Aggresjonen legges nå på et så høyt nivå i mediene, at man skal ha stålnerver for ikke å bli ytterligere urolig for hva fremtiden kan bringe. Det er en splittelse folk mellom som man knapt har sett før. All skyld legges av gammelmediene på Trump.

Jo da, vi har ikke glemt advarslene om vold fra Trump-supportere dersom Hillary Clinton ville vinne. Så skjedde det motsatte. Venstrevolds-elementene tok til gatene med blant annet balltrær. På seg selv kjenner man andre, fristes man å si.

Angivelige feminister demonstrerte over hele den vestlige verden etter innsettelsen av Trump. Var det demonstrasjon for kvinners frihet, eller var det venstresidens protest mot demokratiet: at Trump, og ikke Clinton, ble folkets vinner? Jeg tror vi setter pengene våre på den sistnevnte. For vi ser aldri noe liknende når de verst tenkelige overgrep mot kvinner blir kjent.

Nei, henne tar vi ikke til gatene for å vise vår sympati. Det var jo hennes egne som gjorde det, dertil ikke-vestlige, eller hva er forklaringen? Takk til den eminente kunstneren Thomas Knarvik for lån av hans uttrykk. 

Økt terrorfare?

De som fremstiller seg som den liberale eliten, har selvsagt all moral på sin side. De fremmer de hederlige verdiene, de riktigste løsningene. Utfordrer du dem, ender det gjerne i brutale ordvendinger.

Logikken deres er nå denne: Gjør en Trump det folket ønsker seg, nemlig kontroll over de nasjonale grensene, da er det Trumpismen som fører til økt terrorfare. En større selvmotsigelse skal man lete lenge for å finne. Men, det er et men her: Hvis eliten og gammelmediene fortsetter å legge opp til økt sosial frustrasjon og sinne, samtidig som muslimer generelt ytterligere gjøres til ofre, er det ikke usannsynlig at resultatet kan bli at «noen» ekstreme element vil benytte terror. De kan komme fra hvilket som helst hjørne: venstreekstreme, høyreekstreme, jihadister.

Dagbladets vulgaritet

Da man trodde mediehysteriet og -hykleriet hadde nådd taket, gikk de samme på et nytt bunnivå. Dagbladet velger å plukke opp en manns refleksjoner fra den andre siden av Atlanteren. «Mitt navn er Joachim. USA nektet meg innreise i 1939. Jeg ble drept i Auschwitz.»  Joachim ser vi på bildet her.

Det industrielle folkemordet av jødene opp mot Trumps midlertidige innreiseforbud for syv nasjonaliteter, er helt grei sammenlikning for «liberale» Dagbladet.

MS St. Louis var fullastet med europeiske flyktninger, som i 1939 dro over Atlanteren i et forsøk på å finne et trygt hjem – langt unna nazistene. Skipet ble tvunget til å gjøre vendereis med sine jødiske passasjerer, fordi amerikanske og kanadiske myndigheter nektet skipet å gå til havn.

254 av de 900 passasjerene om bord ble senere drept, flesteparten i konsentrasjonsleirene Auschwitz og Buchenwald.

– Det er en gripende historie for oss amerikanere. Vi liker å se på oss selv som de snille (the good guys), men den gang hadde vi muligheten til å virkelig hjelpe. I stedet ble flyktningene nektet å slippe inn i USA, og nesten en tredjedel av dem døde i konsentrasjonsleire, sier han og legger til:

– Historien har en viss historisk gjenklang i hva vi ser i verden akkurat nå, og jeg tror den er treffende for mange mennesker, sier Neiss til Dagbladet.

Det industrielle folkemordet til Hitler, altså. Hvis du som europeer og amerikaner ikke går mentalt i dørken av skam nå, så eier du ingen moral. Sånn er det.

La meg minne Dagbladet om hva som skjedde i Paris 13. november 2015 – fordi Europa hadde mistet fullstendig kontroll på grensene sine: Nesten alle terroristene tok seg inn i Europa skjult i asylstrømmen. Og de er ikke de eneste IS-krigerne som har gjort akkurat det. I Europa.

Alternative medier

Man bør ikke bli overrasket over at antakelig folk flest ønsker kontroll på grensene. Brexit var et talende tegn på akkurat det. Men denne delen av folket har ikke MSM på sin side. Aftenposten, Dagbladet, NRK, TV2 og VG er alle på det samme emo-kjøret. At dette er en demokratisk «utfordring», kan umulig være for sterke ord.

Vi andre får jevnlig passe på å putte hodet ned i isbøtta. Sinnsro er den viktige dyden i tiden som ligger foran oss.

Her er en lenke, en lenke til, og en tredje lenke til, alle til en tidligere amerikansk presidents innreiseforbud for ulike nasjonale grupper. Ja, det handler om medienes helt, Obama. Hva fikk han til?

Slik fyllestgjøres hykleriet.