Islam

Visstnok helt tilfeldige ofre

Se for deg at til stadighet utsettes svarte amerikanere sør i USA for massakre. President Obama omtaler de drepte som ”tilfeldige ofre”. Det til tross for at morderne forteller det motsatte: De plukker ut hvem som skal drepes, hvem som skal få leve, etter rase. Hvorfor er vestens ledere så tilbakeholdne med å adressere hva som faktisk ligger bak massakre som vi så i Nairobi i 2013, på Garissa College i Kenya for få dager siden, på det jødiske supermarkedet i Paris i januar, og eksempelvis da egyptiske koptere ble henrettet av bødler i Den islamske staten? Og motsatt: hvorfor er både disse lederne og media så veldig opptatt av å fokusere på det motsatte, som da noen unge muslimer i Norge slo ring om synagogen i Oslo?

Etter terroren i Paris i januar og i København i februar har sikkerhetsoppbudet rundt jødiske institusjoner i Europa vært massiv, inkludert synagogen i Oslo. Jeg har en venninne som bor i Bergstien, der synagogen ligger, og som forteller om intens tilstedeværelse av tungt utrustet politi med maskingevær, endog inn i trappeoppgangene til folks private boliger. Har du sett massive oppslag om dette i media, inkludert at det tas bombesøk av biler, og at barn som leveres til barnehagen i synagogen må gjennom skuddsikre sluser?

Ikke det, nei. Men du har lest – til gangs – om de unge muslimene som slo en menneskelig ring rundt synagogen, en nyhet som gikk verden rundt? Da var det et intenst behov hos journalister og politikere for å fortelle oss at det var muslimer som lagde denne ringen. Læresetningen er denne: Når muslimer går til angrep på kristne og jøder nettopp fordi de er kristne og jøder, ti stille. Ikke si et ord om mulig motivasjon. Når det motsatte skjer, som da noen unge muslimer symbolsk slo ring om Oslosynagogen tidligere i år, sett alle lyskastere på motivet: Muslimer forsvarer jøder!

Massakren på Garissa College University i Kenya på torsdag, følgte nøyaktig samme malen som da “vår egen” Abdi Hassan Dhuhulow plukket ut ofrene på West Gate kjøpesenter i Nairobi: muslimene ble spart, de kristne studentene ble massakrert etter å ha stått til stryk på islamtesten.

studentmassaker.kenya

Det kan rett og slett i vår nye tid være smart å lære seg noen sitat på arabisk fra Koranen.

At man drepes fordi man ikke er muslim, er åpenbart svært vanskelig å erkjenne for mediene og politikerne, det samme gjelder at kidnappede jenter i hundretalls i Nigeria er kidnappet fordi de er kristne. Hvorfor leser vi ikke en eneste reportasje i main stream media om main stream islam, der det refereres til islams tekster som rettferdiggjør slike barbariske handlinger?

Er det fordi islam er de ”fattiges” religion, og de fattige (og minoriteter) er jo ofrene som venstresiden slår ring om – uansett? Men dette er jo langt fra hele forklaringen, for høyresiden holder jammen meg stort sett kjeft de også. Hvorfor?

Islams tekster og Muhammeds voldelige historie legitimerer de mest avskyelige handlinger man kan forestille seg. Dette er et faktum, og dette vil MSM knapt ta i. Her er noe av det som ligger til grunn for den kontinuerlige forfølgelsen av jøder og kristne: Den store muslimske historikeren Ibn Ishaq (d.761), har i boken Life of Allah’s Messenger beskrevet hvordan så mange som opp mot 800 jødiske menn i stammen Banu Qurayzah ble henrettet på Muhammeds ordre. I boken Hvorfor jeg ikke er muslim, skriver Ibn Warraq dette om hva som skjedde i år 627:

”Om natten ble det gravd grøfter tvers over torget i byen, store nok til å romme likene av mennene. Om morgenen ga Muhammed, som selv var tilskuer til tragedien, ordre til at de mannlige fangene skulle føres fram i grupper på fem eller seks om gangen. Idet hver gruppe kom frem, måtte de sette seg på rad langs kanten av den grøften som skulle bli deres grav. Der ble de halshogd og kroppene ble kastet ned i graven… Slaktningen begynte om morgenen, varte hele dagen og fortsatte i lys fra fakler utover kvelden. Etter at Muhammed på denne måten hadde mettet torget med blod fra sju eller åtte hundre ofre og deretter gitt ordre om at marken skulle jevnes over levningene, trakk han seg tilbake fra den grufulle forestillingen for å hygge seg med Ryhanas yndigheter. Hennes mann og alle hennes mannlige slektninger var nettopp blitt slaktet ned under massakren.”

Får du assosiasjoner til Den islamske staten?

Knyttet til denne nedslaktningen heter det i Koranen, 33:26: ”Og Allah brakte ned fra deres borger de av bokens folk (jødene) som hadde ytt fienden bistand, og han kastet skrekk i deres hjerter. Noen drepte dere, noen tok dere til fanger.”

Verset over er et av de såkalte sverdversene i denne hellige boken. Her er noen av de andre sverdversene: ”Når dere møter de vanntro (til kamp, min merknad), så hogg hodet av dem.”  ”Når de fredlyste månedene er til ende, så drep hedningene hvor som helst dere finner dem.”  ”Når du rykker frem mot en by (…) skal du først tilby den fred. Hvis folket i byen tar imot fredstilbudet, skal de alle gjøre tvangsarbeid for deg. Hvis ikke (…) vil Herren din Gud gi den i dine hender, og alle mennene i byen skal du hogge ned.”

Til og med nå som vi feirer påske skal ikke faktiske forhold belyses.

Les Douglas Murray: Why Are These Christians Dying?