Innvandring

Takk for det

Så enkelt kan det oppsummeres: «En dikter på 18 år skulle lese noen dikt og fikk politibeskyttelse som Barack Obama. Nå forstår jeg det hele og vil si takk.»

Takketalen er signert den danske psykiater, ph.D, Henrik Day Poulsen:

«Takk til Poul Nyrup Rasmussen [sosialdemokrat, statsminister frem til 2001, min anm.] for å ha lagt grunnen for den utlendingspolitikk som har ført til at så mange danske statsborgere vil slå i hjel den muslimske Judas Yahya Hassan [den 18-årige dikteren].

Takk til Folketinget for Palestina-særloven på 1990-tallet. Det var en særdeles god idé som skapte arbeidsplasser både i politiet og kriminalomsorgen.

Takk til danske medier for følelsesporno og ønsket særlov for 1.000 utviste barn fem dager før kommunalvalget.

Takk til den radikale minister Elsebeth Gerner Nielsen [tidligere statsråd for Det Radikale Venstre] for din hijabhappening i 2007 [der Nielsen deltok på en fotoseanse ikledd hijab som motsvar til hijabkritikk fra Dansk Folkeparti og som «støtte» til muslimske kvinner og ytringsfriheten. Hun ble beskyldt for å løpe islamisters ærend]. Ja, kvinner er syndige uten tildekking, og rødstrømpekampen, som Karen Jespersen [dansk politiker som også har vært statsråd under forskjellige regjeringer, da den samme Jespersen har beveget seg fra venstre- til høyresiden i dansk politikk] og andre tok del i på 1970-tallet, var helt forfeilet.

Takk til Enhedslisten for å fabrikkere valgplakater på arabisk til det nylig overståtte kommunalvalget. Selv om jeg behersker engelsk, tysk, fransk og litt spansk, så skal jeg i 2014 ta et kveldskurs i arabisk.

Takk til justisminister Morten Bødskov [Socialdemokraterne] for kun verbalt å harselere over de danskarabiske helter som kjemper i Syria. Når du går av, skal du utnevne Store A til din etterfølger.

Takk til S, R, SF og Ø [de politiske partiene Socialdemokraterne, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten] for å avvikle vårt nåværende parlament og erstatte det med Gatas parlament.

Takk til S, R, SF og Ø for å gi plass til motreaksjon fra høyreekstremister som Breivik. Europa har jo en stolt tradisjon vedrørende folk fra ytterste høyre.

Takk til S, R, SF og Ø for å importere tusener av stakkars syriske flyktninger til Danmark, slik at de kan støtte opp om kampen i Vollsmose.

Takk til Anna Mee Allerslev [Radikale Venstre, borgermester for sysselsetting og integrering i København] for å sette jødene på plass i din mangfoldighetskampanje i København.

Takk til Trine Pertou Mach [Socialistisk Folkeparti, styreleder i en NGO som arbeider for en mer rettferdig verden gjennom rettighetsbasert utvikling, tidligere folketingsmedlem og Institutt for menneskerettigheter] som oppfordrer Kongehuset til å fordømme jødelandet Israel. Det er på tide at Kronprinsen toner flagg.

Takk til den unge innvandrer som i 2000 ville overfalle meg fordi jeg hadde irrgrønne Versace jeans på meg og var på vei til den daværende homoklubben Pan. Min iranske ven, som er mørk som en sort oliven, reddet meg. Men i stedet fikk jeg i 2013 den avstraffelse som jeg fortjener, da jeg og min mann i september, etter å ha feiret vår bryllupsdag, ble nektet kjørt hjem av en utenlandsk drosjesjåfør fordi vi er homofile. Da jeg tok hans visittkort som bevis for diskriminering ble jeg overfalt av fire andre drosjesjåfører, som tok visittkortet tilbake og presset inn mine ribbein. Jeg kan stadig merke min velfortjente straff når jeg trekker pusten.

Takk til de modige unge som forfulgte Pia Kjærsgaard [tidligere den markante lederen av Dansk Folkeparti] inn i en bank på Nørrebro. Tispa har lenge bedt om straff.

Takk til de modige unge som kastet stein etter Naser Khader [syriskfødt, dansk politiker, også markert seg som forfatter og samfunnsdebattant] og forhindret Yildiz Akdogan [sosialdemokrat, opprinnelse fra Tyrkia] i å dele ut valgmateriell på Nørrebro.

Takk til de danske skolelærere som ignorerte Özlem Cekics [kurder fra Tyrkia, politiker for Socialistisk Folkeparti, hun har tidligere jobbet innenfor psykiatrien] rop om hjelp som 12-åring, da hun ble nektet å delta på leirskole. Muslimer som er forrædere er de verste. De må holde sin fucking kjeft.»

For det er nå, sier Henrik Day Poulsen, at han forstår det hele så meget bedre. For hvorfor Yahya Hassan ikke må lese sine dikt i offentligheten. For det er nemlig slike som Day Poulsen selv, og dem med meninger som han, som lever i parallellsamfunn og er dårlig integrert. Det er (innvandrertette) Vollsmose som er det virkelige Danmark.

Hvis Leonardo Da Vinci levede i dag, ville han male Den Sidste Nadver med Hassan som Judas. Nå nej. Da Vinci er jo en fucking bøsserøv. Undskyld. 

Innspark i Berlingske Tidende