Innvandring

Norske gutter i Det Nye Norge

Finansavisen forteller historien til to unge gutter som er oppvokst og bor i Groruddalen. Det er baksiden av medaljen om å vokse opp i et innvandrertett miljø. Den ene er 16 år, den andre 19 år. Begge er norske. Begge er sinte – og redde. Sinte på innvandrere som tilrøver seg makt i flokk. På barneskolen lærte guttene at de skulle ta hensyn til innvandrerne. Det var synd på innvandrerne. Nå drømmer guttene om hevn.

 

02.05.13: Denne saken har vi måtte fjerne etter ordre fra Finansavisen, til tross for at vi hadde godkjenning til å publisere den. Begrunnelsen er at Finansavisen er en betalingsavis. Så er du interessert i saken må du henvende deg til Finansavisen og kjøpe avisen. Artikkelen var publisert hos Finansavisen lørdag 27.april.

03.05.13: Finansavisen har nå publisert artikkelen selv – den kan leses i sin helhet hos hegnar.no.