Antisemittisme

Demonstrerer du for Gaza? Ayatollah Khamenei takker deg for innsatsen

For ganske nøyaktig et år siden deltok Norge i feiring av den islamske revolusjonen i Iran. Et halvt år senere var terrorangrepet mot Israel et faktum. Mens Norge under regjeringen Støre nå har anerkjent en palestinsk stat som ikke eksisterer, går den islamske republikkens høyeste leder ut med en takk til demonstrerende studenter i Vesten: - Dere danner den nye frontlinjen, roser den terrorfinansierende, krigshissende Khamenei. 

Går du i tog for Gaza, trenger du å vite dette ene: Aatollah Khamenei takker deg og heier på deg. Regimelederen som åpent har hyllet 7. oktober-terroren og sagt at «regionen trengte dette» synes du gjør en flott innsats.

Hamas er en forkortelse av ‘Den islamske motstandsbevegelse’ på arabisk, men vår hjemlige statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) gikk tidlig ut og befalte det norske folk å vite at det ikke er en krig mellom religioner. Krigen har ikke har noe med religion å gjøre, fastslo Støre 1. november i fjor. «Konflikten i Midtøsten er en kime til engasjement», fastslo han den gang, og oppfordret jøder i Norge til å lytte og vise humanitet og forståelse for «de som nå opplever å ha slektninger på Gaza, som opplever lidelser».

En som ikke er enig med Støre i at religion ikke har noe med krigen å gjøre, er den islamske republikken Irans høyeste åndelige leder, Ali Khamenei. På den engelske X-kontoen sin har han lagt ut en videohilsen til amerikanske studenter som demonstrerer for Gaza. Det er rimelig å anta at takken han gir dem også kan rettes mot andre vestlige demonstranter.

Denne meldingen er et uttrykk for empati og solidaritet med dere.

Dere står på den riktige siden i historien.

Til de kjære unge universitetsstudenter i USA:

Dere har nå dannet en gren av motstandsfronten og har påbegynt en ærefull kamp mot det hensynsløse presset fra myndighetene deres.

APARTHEID.

Sionist-regimets folkemord i dag er videreføring av ekstrem undertrykkende praksis.

USA ble den største bidragsyteren til dette tilraningsregimet.

Jeg vil forsikre dere om at omstendighetene endrer seg i dag.

Folkets samvittighet har våknet og

SANNHETEN KOMMER FOR EN DAG.

Målet med kampen er å sette en stopper for den åpenbare undertrykkelsen de brutale sionistene har påført PALESTINERNE.

Det er ingen tvil om at Khamenei verdsetter innsatsen fra det han opplever å være sine støttespillere i Vesten. Han har videre et råd til dere som marsjerer for Gaza, et råd som matcher dårlig med vår sittende statsministers påstander om at det handler om engasjement, ikke religioner.

«Gjør dere kjent med koranen», oppfordrer Khamenei, for med Allahs hjelp skal motstanden bære frukter.

Israel er under konstant angrep fra radikale islamske terrorister. Senest i går avfyrte Hezbollah flere titalls bomber mot Nord-Israel, sponset av Khamenei-regimet.

I et Vesten med unge, taleføre og indignerte muslimer – og ditto skravleklasseriddere og sosialister som kommer dem til unnsetning – er det lett å glemme at det finnes levd liv på den andre historiske siden av den iranske revolusjonen i 1979.

Mens dere går i tog og roper og veiver med palestinske flagg, mottar dere takk fra en islamistleder som forfølger, fengsler og henretter sitt eget folk dersom de gir noen motstand mot det totalitære mullahregimet. Men ett kan vi gi Khamenei rett i: ta opp en koran, les den! Spør deg så om du er like sikker på at du står på «rett side av historien», slik Ayatollah Khamenei forteller deg at du gjør.

Hovedillustrasjon: Skjermbilde X