Aktuelt

– Ta bilde når gutta leker med hodene!

Det israelske forsvaret har publisert nok et opptak av en telefonsamtale fra 7. oktober-massakren i Kibbutz Nirim i Israel. En svært oppglødd terrorist forteller at de har slaktet israelere og kuttet hodene av dem. Terror-kommandanten gir instruks om at de må "ta bilder av at gutta leker med hodene". 

Oversatt til norsk går samtalen mellom terroristene som følger.

Terrorist på bakken i Israel: -Nå er vi i Kibbutz Nirim, Allah være lovet! Våre brødre fra Al Qassem-brigaden gikk inn i husene til tre bosettere! De kuttet hodet av dem med kniv og skjøt dem i hodet!

Terror-kommandant: -Allahu Akbar, Allah være lovet! Malek, ta bilde av hodene når gutta leker med dem, og la dem leke med dem på bakken!

Terrorist på bakken i Israel: -Sender dem med en gang, Hamza, med en gang!

Opptaket høres ved å trykke her.

Det er vanskelig å finne ord for å kommentere dette. Opptaket taler for seg selv.