Islam

Islams sanne voldelige ansikt utspiller seg i Israel

Hamas' og Islamsk Jihads angrep på Israel er helt i ånden til profeten Muhammed. De palestinske terroristene har kopiert bestialiteten til sin åndelige fører, en fører som stod for en volds- og dødskult verden knapt har sett maken til. Under Muhammeds tid var det jødene som i aller høyeste grad ble utsatt for den verst tenkelige volden, og igjen er det jødene i dagens Israel som utsettes for Muhammeds voldsideologi. Dette faktum er selvsagt alt for vanskelig for MSM å ta innover seg. Da måtte jo journalistene og redaktørene ta islams tekster på alvor og lese dem. Da måtte de jo også vedgå at den samme bestialiteten har vandret inn til Norge og Europa.

Konflikten mellom Israel og Palestina blir aldri den samme etter at de blodigste scenene utspant seg denne helgen. Videoer spredt i sosiale medier der israelere lemlestes, voldtas, fornedres og drepes, mens palestinere jubler som om de var på fest på et tivoli for voksne, er så hinsides all menneskelighet at det er lett å forstå at norske medier ikke makter eller ikke vil gjengi ondskapen.

De «stakkars, undertrykte»

Det palestinske massive terrorangrepet inne i Israel slår nemlig beina under norske medier, som  i alle år har unnskyldt Hamas og dets like, som alltid har spilt på lag med det «stakkars, undertrykte palestinske folket». Som alltid har vært hard, fordømmende og avvisende overfor «aggressoren» Israel. Det Hamas og Islamsk Jihad utførte av bestialitet i helgen tilhører en annen planet, en planet Israel ikke har vært i nærheten av.

Medienes dekning gjenspeiler krisen i de samme mediene. Det snakkes om «de palestinske våpenmennene» (VG), og terrorangrepet på Supernova Festival, nær Kibbutz Re’im der 260 ble drept omtales slik: «festivalområdet ble angrepet av krigere» (NRK).

260 drepte på en musikkfestival betyr dobbelt så mange som på Bataclan i Paris i 2016.  Det betyr fire ganger flere enn 22/7 i Norge. Totalt er rundt 700 israelere drept, langt de fleste sivile, barn som eldre, mens i underkant av 500 palestinere er drept i kampene.

Det rapporteres også at kvinner på festivalen ble voldtatt rett ved siden av venners døde kropper. Som forfatter Kaj Skagen sa det i går på Facebook:

Bildene – som ofte synes å være «skrytevideoer» – av unge kvinner som bortføres av brutale menn, tvinges inn i en jeep, bakbundet, dradd etter håret, blodig og ille tilredt, eller av en myrdet kvinne, kledd naken, slengt på et lasteplan der digre og skrytende «soldater» sitter på den døde kvinnekroppen, som jublende tilskuere spytter på – jeg tror dette er det verste jeg har sett så lenge jeg har levd, bortsett fra historiske klipp fra andre verdenskrig.

Det vi ser er en demonisk sosiopati sanksjonert av Muhammed og nedfelt i detalj i islams tekster. Terroristene gjør kun det som de er bedt om å gjøre mot ikke-muslimer. Bestialitet og barbari satt i system. Barbarer som danser på likene av drepte israelere. Barbarer som har mottatt milliarder av skattekroner fra den norske staten.

Som historikeren og forfatteren Lars Hedegaard skriver på Facebook:

Hamas gjør ingen forsøk på å skjule sine grusomheter mot det israelske folket. Tvert imot bruker triumferende terrorister internett til å avdekke døde mennesker som ligger i en blodpøl på et bussholdeplass, gamle mennesker blir kjørt bort på motorsykler, og kvinner og barn blir tvunget inn i jeeper og lastebiler, mens barbarene spytter på ofrene og roper Allahhu akbar. Og kanskje veldig passende siden Hamas-folket oppfører seg akkurat som (deres) Gud beordret.

Hamas-videoene viser også grupper av unge israelere og turister som blir bundet og tatt med til Gaza, hvor de uten tvil møter en dyster skjebne.

Israelske observatører bemerker at Hamas’ handlinger ligner på Islamsk stat ettersom denne terrorbevegelsen hjemsøkte nordlige Syria og Irak.

«Videoene av Hamas som kidnapper kvinner, barn og eldre og vanhelligende lik er sjokkerende å se,» sier Seth Frantzman, en korrespondent i Jerusalem Post, «men på den annen side har Hamas praktisert grotesk terrorisme i 30 år og er en ond, brutal terrororganisasjon. ” Ifølge Frantzman er Hamas, akkurat som ISIS, de rettet mot unge kvinner.

«Videoene av menn som kler kvinners kropper nakne, spytter og tramper på dem er noe av det som helt tydelig får dem til å se ut som ISIS», sier Frantzman. Andre videoer viser voldtekter og kropper av israelske soldater og sivile som blir paradert i Gazas gater.

Eksperter mener at de blod-dryppende videoene som  spres er for å ildne opp andre palestinere til å verve seg til terrororganisasjonen.

«Vi er et fredelig folkeslag»

Hvor meningsløst og hjelpeløst forvirrede norske journalister nå opptrer avdekkes i all sin bestialitet i dette sitatet i VG, der stemmen er en 33 år gammel palestiner og butikkeier i Gaza som kaller Hamas-terroren for «en seier»:

– Vi hater å utføre vold, og vi er et fredelig folkeslag. Vi elsker verden og alle religioner, men vi hater denne okkupasjonen.

Hvor mange som tror på slike løgner bør bli færre og færre for hver time som går.

Det samme barbariet har vi sett i Vest-Europa. Bataclan, Manchester, Ilan Halimi, den unge jødiske franskmannen som ble torturert i 24 dager av en terrorgjeng som kalte seg «Barbarene», torturert til døden.

Tankene går til «den evige jøden», og å tro at muslimske fundamentalister har annet i sinn enn å la jøder for alltid være den evige jøden som skal forfølges, fornedres, lemlestes og drepes, er å tro på det umulige.

For det er ikke minst her Vestens oppgjør bør settes inn med full styrke: Et fullt oppgjør med profeten Muhammed og det voldshelvetet han utsatte sine omgivelser for da han hersket i Medina fra år 622 – år 632. Ikke minst var det jødene som fikk smake volden, henrettelsene og voldtektene av jenter og kvinner, som med vold ble tatt til ektefeller for Muhammeds menn, Muhammed inkludert.

Volden i islam forsvinner aldri uten et generaloppgjør med Muhammed og voldsversene i koranen og all den beskrevne volden i hadithsamlingene og i Muhammeds biografi (sira) nedfelt av de første muslimske historikerne i årene etter Muhammeds død. All volden må enten strykes ut, viskes bort, eller de skriftlærde må bli enige om at volden kun skal ses i en historisk kontekst som ikke er gyldig i dag.

Dette kommer selvsagt ikke til å skje, for da revner fundamentet i islam, som er vold. Vold for å underkaste omgivelsene islam. Vold for å fremme ideen om et verdensomspennende kalifat. Det ber denne volden som lå til grunn for muslimers voldsomme ekspansjon etter Muhammeds død – og helt inn i vår tid.

Den samme volden som vi ser i Europas gater. Det er det samme jødehatet vi ser fra islamsk lederhold i moskeer i Europa.

Derfor famler norske medier i benektelses-tåka nå. Hvordan skal de håndtere og forklare den palestinske volden, det hinsides hatet? Med at palestinere er så fylt av avmakt grunnet «okkupasjonen» at deres tålmodighet brister?

En slik holdning står ikke til troende, den er et kompass på moralsk avveie.

Hater mer enn de elsker sine barn

130 israelere er nå gisler tatt inn i Gaza. Hva de allerede er utsatt for av grusomheter, og som vil fortsette de kommende dagene, orker man ikke tenke på. Vi vet nok om hva jesidiene under IS, Hams sine «brødre» i ånden, ble utsatt for av tortur, voldtekter og fornedrelser. Det rapporteres om unge kvinner, gisler fra festivalen, som paraderes gjennom gater, blødende fra nedre del av kroppen.

Sammen med alle de drepte er dette det verste anslaget mot jøder siden Holocaust. Det ligger åpent i dagen at Israel kan komme til å måtte sette inn bakkestyrker for å hente sine egne hjem.

For humanisme står i front i Israel. Eller som tidligere statsminister Golda Meir sa det:

«Det blir fred den dagen da arabere vil elske barna sine mer enn de hater oss.»