Den kulturelle revolusjonen

Migrantkaos i Europa fremstår som en invasjon

I de første syv månedene av 2023 identifiserte politiet 43.815 «uautoriserte innreiser» til Tyskland. Dette er 51 prosent flere enn året før. Antallet asylsøkere i Tyskland økte med 78 prosent de første syv månedene i år sammenlignet med samme periode i fjor. Tallene er skremmende, spesielt med tanke på at innenriksministeren fortsetter å lukke øynene for virkeligheten, sier lederen i politiforbundet. Tallene er også alarmerende i andre vesteuropeiske land, som England. Det vi ser er tidligere stolte og velfungerende nasjonalstater som rennes ned.

Presset på Sør- og Vest-Europa tiltar i styrke. Illegale migranter strømmer inn i Italia – godt hjulpet av såkalte humanitære organisasjoner. Fredag ​​og lørdag gjennomførte hjelpeorganisasjonen SOS Méditerranée 15 aksjoner i Middelhavet.

Det betydde at over 600 illegale migranter ble hjulpet i land på den hardt pressede italienske øya Lampedusa. Et stort antall illegale migranter kommer også inn i Europa via Hellas og Spania. Mange illegale migranter strømmer videre til Tyskland, hvor antallet ulovlige innreiser som nevnt vokser dramatisk.

Andre illegale migranter reiser gjennom Frankrike og seiler med gummibåter over kanalen til England. En svært stor del kommer fra Albania – og ifølge britisk presse tilhører en betydelig del av albanerne kriminelle gjenger.

I tillegg kommer de illegale migrantene fra Tyrkia, Eritrea, Syria, Irak, Iran og Afghanistan.

Før 2018 var det bare svært sporadiske rapporter om migranter som forsøkte å komme inn i Storbritannia via små båter, og de ble ikke rutinemessig registrert av myndighetene. Men siden 2018, da bare rundt 300 ankom med småbåter, har overfartene økt kraftig hvert år ettersom reisene blir mer populære og mer lønnsomme for menneskesmuglere.

Mer enn 100.000 migranter har nå krysset Den engelske kanal siden migrantkrisen startet i 2018. Bare torsdag i forrige uke ankom 755 migranter England. Lørdag var antallet 509 migranter.

Man får selvsagt assosiasjoner til Romerrikets fall.

Problemene tårner seg opp

Tilsynelatende har regjeringen problemer med å få på plass planen om å sende asylsøkere til Rwanda. Nå jobber regjeringen med en plan for å sende dem til en avsidesliggende tynt befolket øy. Det er snakk om Ascension Island i Atlanterhavet.

Problemet med det store antallet som tar seg til England er ikke minst innkvartering. Tusener bor på hotell betalt av britiske arbeidere, og som vi nylig rapporterte var protestene kraftige da en lekter ble satt opp for å avlaste presset på hotellbransjen. Og nå har det nettopp brutt ut en smittsom sykdom på lekteren. De gjør at mange asylsøkere igjen blir innkvartert på dyre hoteller.

Den britiske regjeringen har også betalt 480 millioner pund til Frankrike i sitt forsøk på å stoppe strømmen av asylsøkere over kanalen. Pengene skal brukes til politiet for å holde migrantene tilbake i Frankrike. Men det skjer tilsynelatende ikke i den grad som Storbritannia hadde forventet.

Fransk politi la ut en såkalt blokade i helgen. Det skjedde etter at seks afghanske migranter hadde druknet.

Men den barrikaden ville ikke engang kunne stoppe en and, skrev The Sun hånlig, som også viste et bilde av den latterlige barrikaden.

Nå meldes det at den dårlige franske innsatsen kan henge sammen med at politiet i Frankrike er på ferie i august.

I mellomtiden synker England inn i noe som ser ut som totalt kaos. 60.000 asylsøknader skal behandles i løpet av årets fire siste måneder, for å oppfylle statsminister Rishi Sunaks løfte om å rydde opp i kaoset. Men alt tyder på at tilstrømningen kun vil øke på.

Avmakt

I Tyskland varsler politiforbundet en ny migrantbølge denne høsten, melder Bild. I strømmen av illegale migranter sniker terrorklare islamister seg over grensen forkledd som ukrainske flyktninger, sier tysk politi.

Etter en razzia etterforsket politiet en terrorcelle som krysset grensen til Tyskland. Da de hadde tatt bilder av offentlige steder og bygninger, slo politiet til. De planla terror i Den islamske statens ånd og hadde allerede kjøpt våpen, opplyser politiet, ifølge Bild.

Men så langt er den sosialdemokratisk-ledede tyske regjeringen døv og blind for advarslene.

I mellomtiden fortsetter anti-innvandringspartiet AfD å storme frem på meningsmålingene og i lokalvalget.

I Norge ble det registrert 2.200 nye asylsøknader i ukene 30 – 32. Langt de fleste er ukrainere, men også over 120 syrere er på listen, samt tyrkere og eritreere med flere.

Vest-Europa kneler, og politisk ledelse ser ikke ut til å evne å finne løsninger på det som fremstår som en invasjon, en beleiring. Repatriering av de ikke-integrerbare burde være et åpenbart svar på kaoset, men dette er ikke en gang et tema for diskusjon.

Vi borgere kan knapt annet enn å kjenne på avmakt. Avmakt over å bivåne vår egen nasjons forvandling til en «multikultur», der monokulturen islam er i dens kjerne.

Den korte avis