Aktuelt

Problemer med Disqus

Flere av dere som kommenterer på rights.no har opplevd at kommentarene blir merket som spam, og dermed ikke kommer ut. Det er programmet Disqus som herjer med oss.

Det var ikke før en oppvakt kommentator gjorde oss oppmerksom på denne spammingen, at vi oppdaget at programmet Disqus for egen maskin merker kommentarer som spam (søppel). Da havner de i spam-bøtta.

Av prinsipp spammer vi ikke kommentarer, vi godtar eller forkaster. En sjelden gang kan vi korrigere, da typisk at en ellers grei kommentar skjemmes av et «voldsomt» ord. Derfor ble vi en smule overrasket da vi så at spam-bøtta var full av kommentarer. Vi har nå godkjent de siste der, og skal fremover passe bedre på.

Vi har også andre problemer med Disqus for tiden. Vi ser at det ligger kommentarer der for moderering, da antallet er synlig, men selve kommentaren er usynlig for oss. Men «plutselig» kommer de til syne. Det fører til at noen kommentarer kan bli liggende lenge før de publiseres.

Hva Disqus lider av for tiden vites ikke, men vi prøver å finne ut av det.

Beklager til alle som rammes.