Om HRS

Dere gjorde 2021 til en fest for HRS!

Mang en politiker (og medieansatte) gledet seg sikkert stort over at HRS ble fratatt statsstøtten, men den gleden tok dere, HRS-venner, fra dem! Dere kompenserte nemlig det statlige tapet med god margin. Nå kan vi "vanlige folk" vise hva vi står for og gi de kunnskapsløse flere nøtter å knekke i 2022. For vi skal kjempe for Norges beste, og jo flere vi er, jo sterkere står vi.

Da er vi vel i havn med registrering, sortering og tilbakemeldinger til våre HRS-venner som bidrar økonomisk til vår drift. Og da tar vi det bare med én gang:

Har du ikke hørt fra oss i 2022, så betyr det at vi ikke har din e-postadresse eller vi har feil e-postadresse (vi får en rekke feilmeldinger ved utsendelse). Den vil vi gjerne ha, så send gjerne en e-post til [email protected]

Tidligere år har vi også takket per (vanlig) brev, men det makter vi ikke lengre på grunn av det høye antallet støttespillere. Men siden vi er godkjent som organisasjon med skattefradrag for gaver, er vi avhengig av å kommunisere med dere. Dette både for å forsikre oss om at vi har riktig innbetalt sum fra den enkelte, også fordi noen, faktisk nokså mange, betaler via ulike plattformer (bank, Vipps, PayPal). Dette må vi samordne.

Det kan legges til at stadig flere benytter seg av Vipps, faktisk har vi tredoblet samlet beløp via Vipps fra i fjor. Men her får vi bare navn og beløp på rapporten, da er vi avhengig av at dere legger igjen en kommentar (helst e-postadresse og eventuelt fødsel/personnummer, 11 siffer). Merk: Svært mange av deres som vippser kvalifiserer til skattefradrag. Det er det også mange av våre nye HRS-venner for 2021 som gjør, som ellers satte ny rekord i antall, men vi mangler e-postadresse for alt for mange. For de av dere som har sendt oss fødsel/personnummer, har vi meldt inn til Skattedirektoratet. (Det er ikke for sent – bare send oss opplysningene!)

Så til det virkelige gledelige budskapet: dere «knuste» beløpet som vi har mistet i statsstøtte! Vi er blitt en «ekte» NGO (Non-Governmental Organization), altså en ikke-statlig organisasjon. Hvis noen lurte: det er befriende! Og med et slikt lag som dere sammen med oss; hvis støtten fortsetter som nå eller aller helst fortsetter å øke, ser fremtiden lys ut for vårt videre arbeid.

Et annet interessant moment dette året er økningen av kvinner som HRS-venner. Er det lov å håpe at flere kvinner nå ser konsekvensene av feilslått politikk? Det kan se slik ut, og ingen er gladere enn oss for det.

Siden vi lenge har antatt at politikere ville la seg drive med i det politiske spillet, som også er mediedrevet, og frata oss statsstøtten, har vi spinket og spart i flere år. Vi er ydmyke overfor både skattekroner og private kroner, så vi bruker hver eneste krone med fornuft og overveielse. Det betyr også at vi har lagt oss opp en brukbar konto, for i best mulig grad møte fremtiden – uten at en eneste regjering eller politisk parti har et eneste ord de skulle ha sagt. Vi ønsker oss folkets støtte.

Fremtiden

Hvordan HRS skal forvaltes fremover, skal vi nå starte planleggingen av. Men én ting er sikkert: vi kommer ikke til å legge oss på kne for den stadig trangere ytringskorridoren, hvor det snart ikke er den ting som noen ikke krenkes av. Vi kommer ikke til å akseptere at islamister og sharia får plass i det norske samfunnet. Vi kommer fortsatt til å påpeke den urett som mange mennesker i dette landet lider under, om det så er sårbare kvinner og barn under islams eller annet åk, eller det er eldre mennesker som «ofres» for den såkalte integreringen. En «integrering» som er et pengesluk uten sidestykke i norsk historie – de som ønsker å bli integrert, gjør det helt fint selv. Verre er det ikke. Vi kommer til å plage enhver politiker som ikke skjønner Norges beste. Vi kommer til å gjøre det som gammelmediene ikke kan eller makter: vi kommer til å fortsette å jakte på sannheter og fakta, helt uavhengig av hvor problematiske eller ufyselige de måtte være.

Og det er mange av dere enige med oss i. Her er noen tilbakemeldinger til oss (som også forteller hvorfor det er meningsfylt med alt arbeidet med registreringen):

Takk for at dere dekker viktige nyheter.

Stå på med deres modige og viktige arbeid.

HRS gjør en kjempegod jobb.

Støtter dekan 100 prosent!

Takk, og lykke til videre i deres gode gjerning for folk og land. 

Takk for at dere står i striden for alles beste.?

Dere er tøffe! Kudos til Alle.

Julie Dahle – Hjertelig takk for dine gode artikler.

Et uvurderlig viktig arbeid dere gjør! Takk!

En oppmuntring fra en fast støttespiller. Hils Julie D?

For god journalistikk.

Julie er en solid forsterkning av mannskapet.

Folkestøtte, ikke statsstøtte!

Støtte, stå på dere er viktige!!

Dere er så viktig i dagens Norge. Takk!

Sender HRS penger hver gang islam plager meg.

Alltid grunnsolid. Takk.

God ferie til dere som står imot galskapen ❤️❤️❤️

Takk for at dere er for Norge ??

En liten takk, for Stor Innsats fra Dere?

Bra statistikk av Rita.

Takk for innsatsen for undertrykte kvinner.

Dere må ikke bli kneblet!

Fordi dere fortjener det ?

Hurra for jobben dere gjør!

Utrolig glad for innsatsen!

Nå som staten svikter må alle bidra.

Heia HRS, dere er best!

For det gode arbeidet Hege og co gjør. Stå på?

Dere er helter!

Måtte HRS vokse og leve evig! ??????????!

Det jævla statsbudsjettet…

Stå på. Dere er en viktig stemme.

Stå på Hege, du er en vinner

Støtte til ytringsfriheten.

HRS fremfor «skammens Regjering»

Heier på dere.

Flertallet er bak dere.

Norge trenger deres stemme.

Takk for all innsats for å belyse realitetene.

Herren velsigne deres arbeid. Takk!

Støtter dere for objektiv islamkritikk!

Stå på, Høyre må skamme seg.

Lenge leve HRS.?

Takk for den gode jobben dere gjør Hege og Julie ❤️

Stå på! Hilsen en bekymret barnefar.

Dere er bare så gode!!

Stå på for Norges fremtid!

Gave til Norges modigste dame, Hege?

Fordi vi trenger sånne som dere!

Ingen andre gjør jobben som HRS gjør.

Et lite bidrag for stor og viktig research ??

Takk for at dere informerer der andre tier.

Jeg støtter Jer på grund af Jeres ihærdige arbejde med at bringe sandheden ud blandt folk. 

Med bakgrunn i at de skinnhellige på Stortinget har tatt bort støtten til HRS, vil jeg doble mitt bidrag for 2022. 

I all frustrasjonen over klimahysteri, PK, Woke, hykleriet i mainstream og Biden-regimet finner jeg daglig trøst også hos dere i HRS, en av svært få ærlige og sannferdige nettaviser i Norge. Jeg skal bli flinkere til å donere til dere i året som kommer. TAKK FOR AT DERE ER TIL ❤️?❤️ 

Dere har fine faktabaserte artikler. Blir nok litt støtte månedlig i år også. Godt og fremgangsrikt nytt år til dere alle! Utrolig hva dere klarer å produsere. 

Godt nytt år til dere modige og kunnskapsrike jenter! Stå på!

(Utdrag fra en lengre tekst):

Det er mektige og hensynsløse krefter som styrer og kontrollerer hva vi skal mene, og som mange har sagt før meg, er du ikke enig skal du trakasseres og mobbes bort med makt. Det er mange som har opplevd det i mange saker. Dette er dessverre en del av den menneskelige natur og de som er mest hensynsløse er også de som klarer å tilegne seg denne makta og misbruke den. Det er mange som ser hva som er i ferd med å skje, men dessverre er det enda flere som ikke ser eller vil se.

Hvorfor spesielt de som hevder og sloss mot kvinneundertrykking er blitt så betatt av den islamske religion og samfunnskultur er ikke mulig å forstå. En forklaring kan være at hatet mot de som påpeker dette er blitt så stort, spesielt i massemedia og store deler av det politiske miljø, at de ikke vil se eller innrømme det før de utsettes for det, fysisk og/eller psykisk. Noen av disse ser det nok, men frykten for å bli utstøtt hindrer dem i å stå frem i offentligheten å si det. Slik er mange mennesker. Inkludert meg selv.

Det er noen som mener at vi ikke skal bruke tid på å takke den enkelte, men i HRS er vi lært opp til å takke for gaver. Vi akter ikke å gi slipp på en slik tradisjon, da får vi heller være «gammeldagse». Og vi skiller ikke på kong Salmon og Jørgen hattemaker, for det er ingen hemmelighet at det er stort spenn i hva våre HRS-venner bidrar med. Men for den som har lite, så er vi ekstra ydmyke over at HRS blir prioritert, noe som denne e-posten forteller om: 

Tusen takk for e-post og at den lille støtten jeg er i stand til å gi som pensjonist blir lagt merke til, men hvis alle støttemedlemmer gir litt har dere kanskje mulighet for å drive på videre, for jeg synes deres arbeid og skriverier er utrolig viktig som motpol til den statsstøttede media. Jeg følger med i alt dere skriver og deler det som er nødvendig. Jeg betaler inn til HRS hver gang trygden kommer, og det vil jeg fortsette med. 

Vi takker igjen ydmykt for all støtte og gode ord om vårt arbeid. Velkommen 2022!