Innvandring

En påminnelse til heksene

Halv elleve i går kveld tikket det inn en e-post signert "Med vennlig hilsen fra en muslim". Den "vennlige muslimen" forklarer at han har ventet med å kontakte oss "helt til en lignende som dere døde heksenes død, fortjent."

Den dramatiske bilulykken der Lars Vilks døde har med all tydelighet vist hvilket hat som rører seg blant muslimer i Vesten når de eksponeres for blasfemi. I går sydet kommentarfeltene av både latter-respons over Vilks dødsfall og muslimske påstander om at det var fortjent at den vantro døde. Det er ikke bare Vilks som fortjente å dø. Også vi i HRS fortjener å dø, forklarer den muslimske mannen i sin e-post.

Heksenes Rights Service

«En påminnelse til Heksene.R.S.» har den muslimske mannen skrevet i emnefeltet på e-posten. Han er verken skrikende eller direkte truende i formen, han viser bare til koranen når han begrunner at vi ikke fortjener å leve. Han har også tatt seg bryet med å skrive til hver og en av oss tre direkte, ikke bare til vår felles [email protected].

I Allah’s navn Den Barmhjertiges Den Nåderikes.

مَن كَانَ يَظُنُّ أَن لَّن يَنصُرَهُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ فَلْيَمْدُدْ بِسَبَبٍ إِلَى السَّمَاءِ ثُمَّ لْيَقْطَعْ فَلْيَنظُرْ هَلْ يُذْهِبَنَّ كَيْدُهُ مَا يَغِيظُ} [الحج : 15
22: Al Hajj (Pilegrimsferden)
15. Den som tror at Allah ikke vil hjelpe (Muhammed) verken i jordelivet eller i det hinsidige, la ham knytte et tau i taket og henge seg selv! La ham så se om ikke hans kunstgrep gjør det av med det som ergrer ham!

Joda, det er jo utvilsomt slik at man slutter å ergre seg dersom man er død. Avsenderen opererer ikke med den norske oversettelsen av koranen, men vi forstår at det er Al Ḥajj-kapitlet i koranen han viser til. Han forklarer videre hvor høflig han opptrer når noen dør. (a.s.w.s. står for de arabiske ordene «sallallahu alayhi wa salaam» (må Allahs bønner og fred være med ham).

Profeten Muhammed a.s.w.s natten av Isra og Miraj har møtt Adam a.s.w.s i den første Himmel. Han ser på høyre side og ler, og ser på venstre side og gråter. Muhammed a.s.w.s spurte Gabriel a.s.w.s : Hvorfor gjør han dette? Han svarte ; Når Adam ser til høyre, ser han alle sjeler som skal til Himmelen, så ler han. Når han ser til venstre, ser han alle sjeler som skal til Helvete, så gråter han.

Profeten Muhammed a.s.w.s har beordret oss til å stå eller stoppe og gå hvis vi er sittende eller gående når begravelsen går foran deg, helt til den døde settes ned i graven, uansett om den er muslim eller ikke.

Norskkunnskapene kunne vært bedre, men vi forstår at han forklarer at noen skal til himmelen og noen skal til helvete, og det er utvilsomt siste destinasjon han tiltenker oss.

Allahu Akbar

Når en muslimfiendtlig person dør, må Allah lovprises, forklarer den «vennlige» muslimske mannen.

Jeg personlig gjør dette hver gang jeg ser en begravelse. Når det gjelder at en islam fiendtlig dør jeg personlig sier : Allahu Akbar! Fra Allah vi kommer og til Allah vi skal. Han har møtt Allah og har sett sannheten.

Den muslimske mannen er opptatt av at vi skal brenne som hekser. Han er sikker på at HRS ikke er til særlig nytte, da vårt publikum er mikroskopisk sammenliknet med det publikummet profeten har. Han viser til at Lars Vilks også brant som en heks.

Vennen deres ble brent i live, like som heksene ble brent i live fra Inkvisisjonen beordret fra Paven. Profeten Muhammed a.s.w.s er fortsatt den mest elsket menneske i den og den andre verden. De som hater han mest har sin egen stat (Iran), det hjelper dem ikke, uansett! Tenk på! Med denne publikum som dere har, hvilken skade skal dere gjøre til den mest elsket menneske i verden?! Alle kommer til å dø en dag på måten dem lever og fortjent skal til Himmel eller Helvete. Islam skal triumfere fordi Allah har bestemt så.

Med vennlig hilsen fra en muslim ?

Ps: Jeg hadde bestemt meg for å ikke svare til dere helt til en lignende som dere døde heksenes død, fortjent.

Så kan man spørre seg: Er dette hatprat? Er det en form for trusler, toppet med en rød rose? Eller er det rett og slett islam? Er det dette som fortjener vern mot hat og hets i regjeringens Handlingsplan mot diskriminering av og hat mot muslimer?

At folk vegrer seg for å delta i det offentlige ordskiftet er ikke underlig. Men det muslimske verdigrunnlaget må tas fram og belyses, det kan ikke gjemmes vekk under dekke av å være «kjærlighetens religion». Midt blant oss går det mennesker som ønsker oss døde – med vennlig hilsen.