Om HRS

Informasjon til nye støttespillere

Etter at det ble kjent at HRS mister statsstøtten, har vi fått mange nye støttespillere. Men det kan ta litt tid før dere hører fra oss, her er forklaringen.

Det er sikkert mange av dere nye støttespillere som venter eller ønsker en rask tilbakemelding fra oss, men den kommer ikke før ved slutten av året eller på nyåret.

Forklaringen er at vi må registrere samtlige og deretter samordne innbetalingene fra henholdsvis Vipps, PayPal og bank (flere av dere bruker flere av betalingsordningene).

Videre må alle bilag og e-poster gjennomgås, da for å se om dere har oppgitt eller sendt fødsel/personnummer for skattefradrag.

I tillegg har vi registrert at flere av dere har forhøyet tidligere månedlige beløp på PayPal, men i systemet blir dette registrert som en «ny person». Derfor må dette kontrolleres opp mot vår «HRS-venn register».

Som dere skjønner tar dette litt tid og vi må holde tunga rett i munnen, derfor tar vi det samlet.

Så langt har vi «bare» besvart e-poster der det konkret etterspørres ett eller annet.

Fortvil så ikke – dere vil høre fra oss. Har vi ikke din e-postadresse kan det derimot ta enda lengre tid.

Uansett: tusen takk for at du bidrar til at HRS blir en «ekte» frivillig organisasjon! Sammen skal vi nok fortsette å kjempe for en bærekraftig innvandring og for det gode Norge!