Innvandring

Ingenting med rasisme å gjøre

Klart man må fjerne sikkerhetsventiler og talerør slik at ingen får vite hva som foregår.

Seher Aydar er 2. kandidat til Stortinget for Rødt Oslo. Hun trekker frem i VG idag at statsstøtten til Human Rights er finansiering av en rasistisk konspirasjonsblogg.

Hun får støtte fra Arbeiderpartiets Åsmund Aukrust.

Virkelig.

Hvorfor kan kommunister og jyplinger fra Ap lire av seg hva som helst og slippe unna med det?

Jeg har skrevet sikkert hundre artikler for HRS. Er jeg rasist? Nei, jeg er ikke det.

Innvandrere fra hele verden er velkommen til Norge så lenge myndighetene fører en sosialt- og økonomisk bærekraftig innvandringspolitikk. Det innebærer at du kun slipper inn folk som har forutsetninger til blir en del av Norge. Innvandrere som bidrar positivt – både sosialt og økonomisk. Da hadde vi fått et fargerikt fellesskap alle ønsker seg.

Hvorfor i alle mine dager skal Norge slippe inn mennesker fra primitive, overreligiøse, patriarkalske klankulturer, som kun lager trøbbel, som blir en enorm økonomisk belastning for norske skattebetalere? Kan noen fatte og begripe!

Skjønner ikke politikere at når de fører en: slippe-inn-hva-som-helst- innvandringspolitikk, er det som skapt for misnøye, hat, konspirasjonsteorier og rasisme. Folk blir forbanna når de ser sitt land forandres til det ugjenkjennelige.

Det er derfor vi fikk HRS og Document.no, som fungerer som sikkerhetsventil og talerør for store deler av befolkningen. De setter ord på det mange nordmenn føler og tenker. Det har ingenting med rasisme å gjøre.