Innvandring

– Etter koronaen må Europas kvinner igjen beskytte seg mot innvandret seksuell vold

Muslimske menn ser på Norge og Europas jenter og kvinner som seksuelle "byttedyr", konkludere Ayaan Hirsi Ali i ny bok. Nå blir det garantert rauting i fjøsene i hele Vest-Europa. Men denne debatten er akkurat hva vi desperat trenger i full bredde.

Verdens ledende islamkritiker, Ayaan Hirsi Ali, lanserer snart ny bok der hun tar for seg den omfattende seksuelle volden mot Europas døtre som har kommet gjennom asylinnvandringen. Vi forventer at boken hennes, Prey: Immigration, Islam, and the Erosion of Women’s Rights, som utkommer 9. februar, vil skape bølger av debatt, der venstresidens apologeter for innvandring og islam vil storme debattscenene.

Hirsi Ali, som vi har møtt flere ganger og gitt menneskerettighetspris til i 2005, er nemlig kjent for særlig to ting: Mot og kunnskap. Nå skal Europas hodeløse asylinnvandring og konsekvensene for den betydelig økte seksuelle volden mot europeiske jenter og kvinner (det er nok å nevne de forferdelige grooming-sakene i England), strippes i all sin gru.

En tirade på Twitter

På mandag sendte somaliskfødte, nå amerikaner, Hirsi Ali ut en rekke twitter-meldinger. Av meldingene ser vi at boken vil være spekket med fakta og ta et nådeløst oppgjør med Vest-Europas svik mot sine egne innfødte jenter og kvinner.

My new book, Prey: Immigration, Islam, and the Erosion of Women’s Rights, addresses a problem that few Europeans are willing to discuss: the undermining of women’s rights in multiple countries in the wake of mass migration.

Vel, i HRS er dette et hovedtema og grunnlaget for HRS sin eksistens, men du verden, hvor mange i ledende posisjoner i akademia, mediene og politikken som helst snur ryggen til så fort problemer med vold og overgrep legges på bordet.

I neste tweet kommer tallene vi helst skal blunde for:

– I de senere år har Europa opplevd et stort innsig av migranter. Nesten tre millioner har ankommet illegalt siden 2009, majoriteten av dem har søkt asyl. To tredjedeler av de nykomne var menn. 80 prosent av asylsøkerne er under 35 år.

Den neste går løs på hvem mennene er:

– Økningen i antallet unge menn, først og fremst fra land med muslimsk majoritet, har brakt til overflaten  et problem: deres tilbakestående holdninger til kvinner. På det verste har disse holdningene ført til en økning i seksuell vold og trakassering.

Ja, vi minner om masseovergrepene i Köln nyttårsaften 2015 og andre steder i Vest-Europa samme kveld og natt.

Selv under koronaen ble jenter og kvinner angrepet seksuelt

Da er Hirsi Ali kommet til koblingen korona og seksuelle vold mot Europas døtre:

– Ankomsten av vaksine betyr at Europa til slutt vil komme tilbake til det normale. Dessverre betyr normalt for mange kvinner over hele Europa å avverge seksuell trakassering og overgrep som har økt betydelig de siste årene, skriver hun.

Men også under pandemien har ikke Europas jenter og kvinner vært forskånet, påpeker Hirsi Ali:

– Selv COVID-nedstengninger har ikke klart å få slutt på disse overgrepene. I mai 2020 ble en 48 år gammel Napoli-kvinne voldtatt mens hun ventet på en buss. Med byen i lock down og få mennesker rundt, skal en senegalesisk mann ha utsatt henne for seksuelt misbruk i 45 minutter.

Hirsi Ali peker deretter på hva som skjedde i Bordeaux måneden etter: Tre kvinner ble ble overfalt av en illegal, knivbærende mann fra Libya. En av dem ble knivstukket ni ganger, de to andre forsøkte han å voldta og angripe.

Og hun har dessverre så altfor rett når hun summerer opp den nye tragedien på kontinentet vårt slik:

«Det er umoderne og til og med farlig i identitetspolitikkens tidsalder å ta opp problemet med vold og trakassering av kvinner av innvandrermenn.»

Boken til Hirsi Ali tar derfor for seg hva nesten alle vestlige samfunn nå står overfor: «hvordan integrere unge menn som kommer fra en verden der kvinner blir sett på som byttedyr.»

Prey, byttedyr, er nettopp hva så mange nye menn i Norge og Vest-Europa anser kontinentets kvinner for å være. Tittelen er nådeløs i sin skarpe observasjon av tilstanden i vår tid.