Innvandring

– Hele Europa er i ferd med å bli ødelagt

- Vårt land og Europa er i ferd med å bli ødelagt, sier Pernille Vermund i Nye Borgerlige. Dette fordi utdaterte internasjonale konvensjoner settes over vår frihet og trygghet.

I et møte med Socialdemokratiets statsråd på innvandringsfeltet, Mattias Tesfaye, fullstendig fillerister partileder Pernille Vermund statsråden og hans regjering.

Vermund gjør det samme som ble gjort i FrPs Bærekraftrapport fra 2013: Hun tok et nådeløst oppgjør med de foreldede internasjonale konvensjonene, konvensjoner vi bøyer oss for på bekostning av nasjonalstaten. For de er skrevet i en annen tid enn massinnvandringens tidsalder.

– Hele Europa i ferd med å bli ødelagt

De ordene som falt 4. oktober i Folketinget, er så sannferdige at ikke en eneste ansvarlig politiker vil kunne svare fornuftig tilbake. Slik lyder Vermunds budskap, og man nærer at om en knappenål hadde falt på gulvet mens hun trekker pusten, så ville man hørt akkurat det:

Det massive hensynet som regjeringen – Socialdemokratiet – og andre partier viser til internasjonale konvensjoner, men ikke til danskene, kommer til å ødelegge landet vårt.

Sånn er det bare.

Et massivt hensyn til Flyktningkonvensjonen gjør at vi er nødt til å ta dem hit.

Skjermdump av opptak fra Vermunds samråd med statsråd Tesfaye.

Hensynet til Menneskerettighetskonvensjonen gjør at vi ikke kan bli kvitt dem når de begår kriminalitet eller hvis de ikke vil forsørger seg selv.

Og hensynet til Statsløskonvensjonen forplikter oss til å gi dem statsborgerskap. Mennesker som vi, når vi ser på Palestineserloven, i meget høy grad vet blir kriminelle. I meget, meget høy grad lever av offentlig forsørgelse.

Forstår dere hva det er som skjer?

Er dere villige til å bære det ansvaret på deres skuldre, at dere setter internasjonale konvensjoner og hensynet til dem over Danmark som et fritt og trygt land?

Dette her er jo ikke kun Motalavej. Det er rundt i hele Danmark. Det er samtlige europeiske land som er i ferd med å bli ødelagte.

Hva tenker dere?

Hvis dere tenker over konsekvensene?

Opptaket på 1 min. 30 sek. ser du her. Det er en oppvisning i å gjøre uansvarlige floskelpolitikere svar skyldig. Og det er nettopp derfor Nye Borgerlige gjør det svært bra på meningsmålingene. De kom for første gang inn i Folketinget i fjor med fire mandater. Nå er de Danmarks femte største parti og ligger an til å tredoble antall representanter.

Hovedbilde: Skjermdump av en annen video til Nye Borgerlige.