Innvandring

Velkommen til «idylliske» Norge

De snille menneskene i Norge er mest interessert i "rasistiske" benker og avkolonisering av landet, samtidig som de viser forakt for norsk kultur og leter med lys og lykter etter rasisme blant sine egne.

I innvandrertette boligområder sitter det nå fortvilte foreldre som opplever at utryggheten brer om seg. Folk blir knivstukket, ungene blir ranet, lærere blir utsatt for vold.

Kriminaliteten brer om seg. Og vi vet hva denne utviklingen skyldes, men det skal forbli en offentlig hemmelighet.

Tryggheten som forsvant

Jan Bøhler (Ap) vokste opp på Kalbakken i Oslo. Nå er han aktuell med boken «Østkantfolk.» I et intervju med Aftenposten nylig sier Bøhler at utviklingen ikke er holdbar.

Foreldrene henter ungene med bil på T-banen og trening i redsel for at de skal bli mobbet, fornedret, slått eller ranet på veien. Foreldreansvar og respekt for politi, vaktmestere og lærere er i ferd med å gå i oppløsning, sier han. Groruddalen har mistet tryggheten.

Bøhler er bekymret for at 40 prosent av elevene på videregående skoler i Groruddalen er såkalt drop-out (frafall).

Hold kjeft, din ….

Det bare viser hvor galt av sted det bærer når en fullstendig virkelighetsfjern innvandringspolitikk har fått lov til å utfolde seg over tid i Norge. Og det fortsetter.

De stakkars ungdomskriminelle blir behandlet med silkehansker, med «dialog» og bekymringssamtaler i stedet for straff. Altfor mange med innvandringsbakgrunn har null respekt for lover og regler.

Er det rart nordmenn blir forbannet i kommentarfeltene? Men heller ikke det er lov. I Norge skal du ikke gi utrykk for sinne. Det er tabu, da er godt betalte antirasister finansiert av norske skattebetalere på deg som en klegg, godt hjulpet av riksavisene som ikke nøler med å lage digre oppslag hvor rasistisk du er. Derifra er veien kort til å stemple store deler av befolkningen som rasister.

Norske leveregler

Parallelt kjører regjeringen i gang med en handlingsplan – mot sin egen befolkning.

– Det er et problem i vårt samfunn at ulike minoriteter blir utsatt for rasisme. Noen minoriteter er spesielt utsatt, blant annet jøder og muslimer. Vi har allerede en egen innsats for å bekjempe antisemittisme, og nå legger vi også frem en egen plan for å bekjempe diskriminering av og hat mot muslimer. Den kommer i tillegg til det øvrige arbeidet mot rasisme generelt, sier statsminister Erna Solberg.

Hvor regjeringen har fått det fra at nordmenn er så rasistiske, er ikke godt å vite. Undersøkelser sier det motsatte.

Hadde innvandrere tilpasset seg norske leveregler, oppdratt ungene sine på en skikkelig måte, jobbet og betalt skatt som alle andre, holdt seg til lover og regler, uten at de kontinuerlig må ha særtilpasninger og tilrettelegginger, så kanskje vi hadde sluppet opprørte kommentarfelt og handlingsplaner. Eller hva?