Norges nye helt: Se intervju med Cemal Knudsen Yucel

I Debatten på NRK i går kveld snakket en mann av tyrkisk herkomst seg inn i det norske huset, der ytringsfriheten er grunnerven. Ex-muslimen Cemal Knudsen Yucel er ekte vare. Han er hel ved. Han vil Norge, sitt elskede nye hjemland.

Cemal Knudsen Yucel, leder av Ex-Muslims of Norway, fikk endelig møte frem i beste sendetid på statskanalen og dele sine tanker om ytringsfrihet og hvor helt avgjørende denne friheten er for hans egen trygge eksistens i Norge.

Vi har kjent Yucel i en årrekke, og vi kan skrive under på følgende: En person kan ikke bli ærligere og mer oppriktig enn det Yucel er. Han brenner for det gode samfuunnet, for det gode Norge. Ingen som så han i TV-ruten i går kan være i tvil om akkurat det. Yucel er en av oss, oss som elsker frieheten. Han er vel så bekymret som mange andre nordmenn for at vi skal miste denne livsnerven, ytringsfriheten. At islam sakte men sikkert fortærer livsgrunnlaget vårt.

Dønn ærlig intervju

Nettopp fordi Yucel er slik en unik og viktig stemme, gjorde vi flere opptak av ham i 2017. Det mest populære ser du under her. Ikke minst hans dønn ærlige svar da jeg spurte som følger: «Men har ikke islam brakt mye godt med seg inn i Europa?» er en sann fornøyelse. Dette er en mann uten et eneste politisk korrekt filter, som burde fått betydelig lengre taletid i NRK Debatten i går. I vårt intervju får han nettopp det: Han får rom til å brette ut sine tanker om islam og sin egen vei ut av islams klør i yngre år.