Islam

Det blir ny stormoské i det som mer og mer fremstår som Svergistan

Naboer protesterte heftig mot ny ekstrem stormoské i nabolaget, men protestene er nå overkjørt: Byggetillatelsen til den salafistiske moskeen innvilges likevel, og Midtøsten står klar med 20-talls millioner kroner.

Vi kunne presentere en gladnyhet fra vårt naboland nylig: Karlstad skulle få ny stormoské til 22 millioner kroner, finansiert av stater i Midtøsten. Planene ble stanset i siste sving, skrev vi for nøyaktig to uker siden. Totalt 165 personer hadde påklaget byggetillatelsen, men bare rundt 20 av dem ble vurdert til å ha klagerett, og det var de som bor i de to tilstøtende eiendommene på Mossgatan i Karlstad. Noen har henvist til parkeringsspørsmålet, fortalte Fylkesnemda. Altså det ville bli parkeringskaos i gatene ved moskeen.

Dermed ble byggetillatelsen trukket tilbake.

Kuppel med halvmåne

Men nå har moskeens ledelse igjen anledning til å sprette champagnen (ironivarsel): Kommunen kommer likevel til å innfri byggetillatelse ved å inngå en parkeringsavtale de ti neste årene med moskeen. Kun Sverigedemokraterna stemte imot, mens Kristdemokraterna og Moderaterna som tidligere hadde stemt imot mosképlanene, valgte nå å avstå fra å stemme. Så rak ryggrad har altså de to partiene.

Moskeen skal bli på nesten 1.200 kvm over to plan, med en 22 meter høy minaret, pluss kuppel toppet med halvmåne.

Sverige har flere titusentalls salafister, altså bokstavtro muslimer som frivillig har valgt å leve i egne lukkede shariasamfunn i Sverige. Islamiseringen av Sverige går nå på høygir, ikke minst ved hjelp av hjelpeløse og uansvarlige politikere. De kan ikke få nok undertrykking av kvinner, homofile og religiøse minoriteter under dekke av «religionsfrihet». De vil ha mer, for de stopper ikke det de vet de burde stoppe: Megamoskeer som huser ekstrem antidemokratisk ideologi. Mønsteret er det samme i hele Vest-Europa, Norge inkludert.

Hvor ender dette?

Tidligere utenriksminister i Danmark, Per Stig Møller, har fremmet dette anslaget i sin bok De fire isbjerge – om verdens største udfordringer (Gyldendal 2018):

» I alt vil Europa gå fra 25,8 millioner muslimer til et sted mellem 58 og 75 millioner i 2050 ud af en samlet befolkning på omkring 530 millioner mod 520 i 2016″ (Indsigt – Udsyn september 2020).

Om 30 år kan Europa altså huse tre ganger flere muslimer enn i dag. Innen den tid ser målet til vår egen Solberg og andre partiledere og sentrale politikere ut til å være å kvele kritikk av islam og få oss til å underkaste oss det ideologiske mørket fra Muhammed og hans første etterkommere. Å gjøre muslimer til ofre i dag for et angivelig hat fra majoritetsbefolkningen er å snu verden på hodet. Men det er dette som er trenden både i Norge, Sverige, og andre sentrale europeiske land. Hvordan dette ender, våger ikke jeg å spå, men at det hele lander mykt og ryddig og blir ordnet opp i på en demokratisk god måte, se det er det nok færre og færre som ser for seg. Hvis man dog våger å løfte hodet og skue ut over det nye landskapet samtidig som man har med seg fakta på bakken og et hode som fremdeles ikke er destruert av propaganda.