Den kulturelle revolusjonen

Først falt Malmø, nå faller hele Skåne

Politet i Malmø avlyste dagens planlagte demonstrasjon mot islam. Så kommer sjokkmeldingen fra øverste politihold i landsdelen Skåne: Vi kan ikke håndtere en eneste slik demonstrasjon i hele Skåne.

Det som skjer er uhyggelig, fordi dette vitner om et Sverige som ikke makter mer.

Oppvigleren og partilederen Rasmus Paludan i Stram Kurs, ville demonstrere mot islam og for ytringsfrihet i Malmø i dag. Demonstrasjonsstedet, torg i Malmø, ble flyttet på av politiet to ganger, før hele arrangementet ble avlyst. Paludan skulle dynke koranen i griseblod, urin og også brenne den. Ja, dette vil de fleste av oss definere som en vulgær provokasjon, og utvilsomt vil han egge til konflikt – eller rettere sagt, røyke ut islamister og deres støttespillere. Og de biter på.

Men skandalen er at politiet fryktet at de ikke ville klare å håndtere de potensielt voldelige massene som ville reagere, både middelalder-muslimer og Antifa.

Nå kommer en enda mer alarmerende beskjed fra politiet: Politiet kan ikke håndtere en slik demonstrasjon noen sted i hele den sydsvenske landsdelen Skåne.

Altså betyr dette: Malmø falt først, dager etter falt hele Skåne. 

Gatekunstneren Dan Park, arrangør og som også skulle delta i Malmø-demonstrasjonen sammen med Paludan, søkte om tillatelse til denne demonstrasjonen i Lund, Kristianstad, Helsingborg, Landskrona, Klipppan og Höör. Det er da det kommer et skriftlig svar fra øverste politihold som avkler sannheten om sikkerhetssituasjonen i Skåne. Det vises i svaret at politiet har registrert «et stort antall forum i sosiale medier der retorikken er hard og der det oppfordres til vold. Trusselbildet mot orden og sikkerhet er i henhold til Politimyndigheten høy», heter det.

Politiet viser deretter til den grunnlovsfestede retten til møte- og demonstrasjonsfrihet. Men, sies det videre, «det finnes dog mulighet for i unntakstilfeller å begrense retten til å holde møter på almen plass når det foreligger en påtakelig risiko for at orden eller sikkerheten ikke kan opprettholdes».

Den skriftlige beslutningen er signert kommandosjef Mattias Sigfridsson.

Jubel blant de «troende»

På Facebook jubles det over politiets kapitulasjon. Alkompis, heter siden med 2,2 milioner følgere, dominert av arabere, etter hva vi forstår. De fleste kommentarene Samnytt har publisert er oversatt fra Alkompis på arabisk til svensk, og viser unge menn som strutter av selvtillit og voldsparathet:

Khalid Al Subihi: ”Tack vare Allah. Detta betyder att vi kan ställa undan krypskyttarna och bomberna.”

Rabie Ammar: ”Okej, låt de göra det. Vi kommer att bränna dem så in i helvete wallah. Jag svär på Gud att vi kommer att bränna honom levande och alla som är med honom.”

Shukri Hasan: ”De är helt galna. De ville bränna koranen i Malmö. ??? De tror att de är i Sverige. Nej, och det roligaste är att de ville bränna det i Rosengård. ??

Skjermdump, Samnytt

Am Asem: ”Ingen fred. Om de krigar mot islam blir islam starkare. Om de låter det vara så expanderar islam. Se upp för de som jagar.”

Alaa Ben: Nej, är det sant? De ville bränna koranen i Malmö? Våra killar kommer inte vara hjälplösa. Om någon har någon invändning, kommer jag att knulla dennes syster.”

Wissem Romdhani: ”Om koranen bränns så måste ni förvänta er ett krig. Koranen är en röd linje (ett annat sätt att säga ”där går gränsen”).”

Politiet er med andre ord i knestående. Dette betyr at det er voldsvakuum som nå kan fylles av kriminelle, voldsanarkister og islamister.

Den kulturelle revolusjonen blir for dem som vil benekte virkeligheten, vanskeligere og vanskeligere for nær sagt hver dag som går i nabolandet vårt.