Den kulturelle revolusjonen

Truer med å voldta Åkesson. En kulturell forsøpling

- Jeg skal knulle den her Jimmie Åkesson. Jeg skal stappe i hans fucking analåpning en fucking iPhone 6 eller iPhone 8, lyder trusselen, som i all sin groteskhet føyer seg inn i bildet av vår tids kulturelle nedsmelting.

Vi ser det nærmest daglig i Norge, Sverige og Danmark. En kulturell forsøpling, en nedsmelting av vårt åndsliv, vår omgangsform, tanke- og handlingssett.

I Sverige viste denne nedsmeltingen seg slik på lørdag: Hovedfiguren fra Midtøsten ringer politibetjenter, trakasserer og truer dem og deres familiemedlemmer med blant annet voldtekter, og sprer opptaket i sosiale medier.

Spåkføringen er på en så lavmål at man knapt tror hva man leser. Og man forsvarer aktivt sin rett til å true med voldtekter og å servere de verste obskøniteter: – Det är inget fel på det man säger det. Vi har rättigheter och vi säger vad vi tycker.

Deretter ble politiet som målskive byttet ut med Sverigedemokraterna og partileder Åkesson:

– Jag kommer knulla den här Jimmie Åkesson. Jag ska stoppa i fucking hans göthåla (reds. anm. anal) en fucking iPhone 6 eller iPhone 8.

Han meddelar även att fokus för telefonsamtalen framöver kommer att förflyttas från poliser och istället rikta in sig på Sverigedemokraterna.

– Jag kommer knulla Sverigedemokraterna, jag kommer ringa er också. Fucking rasist.

-Dere knuller dyr

I Danmark så vi likenende scener fra Århus i forrige uke. Her var det Muhammed, en perker som han kaller seg, som skrek ut sine indre tanker til medlemmer av det politiske partiet Stram Kurs:

Vi får flere barn. Dere får en eller to. Om ti – 15 år er det flere perkere enn det er dansker i dette landet. (…) Danskene utgjør 5 millioner – dere er snart utryddet, mann. (…) Dere ligger og knuller dyr – det er derfor dere ikke får barn, mann. (…) Dere dansker, dere er i ferd med å bli utryddet. Dere er akkurat som dyr, mann.

Jeg blir aldri dansk, men jeg vil ha min mentalitet og min tradisjon, men mitt danske pass og Dansk Folkeparti, dem vil jeg stikke opp i rumpa. (…)

Igjen er det grov seksuell og kulturell sjikane som er i sentrum.

«Denne ødeleggende kulturen»

I Norge ga en politibetjent beskjed i helgen om forholdene på bakken blant unge i Oslo. Jonas Andreassen ved Oslo Politidistrikt sier det ikke, men det ligger i kortene: Han snakker om ikke-vestlige unge (og eventuelt kulturelt ødelagte norske ungdommer): Ungdom som raner, og ungdom som ikke våger å melde det til politiet i frykt for represalier. Man tør ikke sladre, «snitche». Og så var det språket videre: «morrapuler», som tatt ut av punjabi:

Ikke bare er det gjerningspersonene som kaller deg «snitch», men hele skolen snakker om at du «snitcha, din morrapuler …».

Og de jakter i flokk.

De er mange, og de har gjerne hele vennegjengen i ryggen. Hva skal du gjøre, annet enn å si at du ikke er «boss»? Annet enn å kysse skoene, se i kameraet, gi fra deg jakken, og ta imot slagene? For hvert slag blir du sintere og sintere og sintere, men du er like forbanna hjelpeløs.

(…)

«Greit at du ble rana, men «snitche» gjør du faen ikke, rotte!»

Andreassen kaller dette «denne ødeleggende kulturen». Men hvor kom dette fra, Andreassen? Hva er det som skjer i landene våre, Norge, Sverige og Danmark, i sin tid verdensledende på trygghet, og der anstendig oppførsel ble sett på som en selvfølge?

Nulltoleranse

«Denne ødeleggende kulturen» som er medbrakt fra islambeltet, en obskøn trusselkultur, får oss som samfunn til å stå med lua i hånden. Vi vender heller skytset mot oss selv: Hva galt har vi gjort som får (stakkars) dem til å oppføre seg slik? Altså: Hva kan vi gjøre anerledes som vil få dem til å oppføre seg sivilisert som oss?

Det er nok ingen annen oppskrift enn å møte hardt med hardt: Nulltoleranse. Og så bør vi snarest ta innover oss følgende faktum: Norge er ikke det eneste landet i verden hvor det går an å bo. Sagt på en annen måte: Det er nok av land å bosette seg i hvis man ønsker å leve omgitt av denne mentalt forsøplende kulturen. For hvis vi fortsetter å la det inhuman og aggresive få ture frem, ender vi opp kulturelt nedsmeltet. Det er bare snakk om et tidsperspektiv.

Illustrasjon: Skjermdump fra Samnytt, pluss vår montasje med Åkesson.