Demografi

– Dere er snart utryddet!

Dette burde vært vist på storskjerm i Stortinget. - Om 10 til 15 år tar vi over, ropes det under demonstrasjon.

Partiet Stram Kurs har gjort det til en merkevare å møte frem i de danske gettoene for å fremme partiets anti-innvandrings- og anti-islambudskap. Deres blotte tilstedeværelse fører ofte til ubehagelige scener, og deres provoserende metode er ikke akkurat noe vi i HRS synes noe særlig om. Men partiet klarer ofte å få frem meget talende holdninger hos de uintegrerbare, altså dem som ikke vil Danmark og Vest-Europa, eller kanskje mer korrekt sagt: de som faktisk åpent drømmer om at deres importerte kultur og religion/ideologi en dag skal ta over landet og det europeiske kontinentet.

– Vi får flere barn

Nettopp dette skjedde på fredag, og opptaket burde vært vist på storskjerm i Stortinget vårt, for slik å helle mer realisme inn i det politiske blodet der.

Demonstrasjonen til Stram Kurs foregikk på en skole i Tilst, nordvest for Århus, som alltid med bredt politioppbud for å sikre at Stram Kurs’ medlemmer ikke blir skadet, eller i verste fall drept.

En mann, som kaller seg perker (slang for tyrker), oppfører seg meget aggresivt, både ved munnbruk og kroppsspråk, mens hans venner stort sett ikke gjør annet enn å glise bredt. Uriasposten.dk har gjort jobben med å prøve å snappe opp hva han skriker, og selv om det ikke er like lett hele tiden, er ikke budskapet til å misforstå fra han som kaller seg Muhammed.

Vi får flere barn. Dere får en eller to. Om ti – 15 år er det flere perkere enn det er dansker i dette landet. (…) Danskene utgjør 5 millioner – dere er snart utryddet, mann. (…) Dere ligger og knuller dyr – det er derfor dere ikke får barn, mann. (…) Dere dansker, dere er i ferd med å bli utryddet. Dere er akkurat som dyr, mann.

Jeg blir aldri dansk, men jeg vil ha min mentalitet og min tradisjon, men mitt danske pass og Dansk Folkeparti, dem vil jeg stikke opp i rumpa. (…) Vi vil ikke innordne oss, vi skal fortsette å knulle samfunnet deres. (…) Sug pikk!

Innvandring uten krav

Dette er holdninger man finner i «gettoene» i Norge også, som de innvandrertunge bydelene i Oslo og Drammen, men også i andre større norske byer. De som ikke vil Norge, de vil forbli uintegrerbare, uansett hvilke politiske tiltak som settes inn, med unntak av returbillett.

Det er en nedslående situasjon vi som nasjon er satt i. Her åpnet vi dørene og ga dem alle rettigheter og friheter som vi selv nyter godt av, og trodde de alle ville svare med takknemlighet. Haken med den åpne døren har nå i 50 år vært denne: Vi satte knapt et eneste krav til dem som kom. Vi lot tvert om landsbygdene vandre inn, med en hypermentalitet knyttet til klan- og islamsk æreskultur, en mentalitet som er uhyre vanskelig å bryte ned og modernisere og humanisere. Det er jo derfor hele islambeltet ligger i bakevja, århundre etter århundre. Og derfor føres dette videre i 2. og 3. generasjon her.

Så «perkeren» har rett i at tusener har denne holdningen: «Vi vil ikke innordne oss.»

Det må være nitrist å ha landbakgrunn fra islambeltet, og samtidig stortrives i et land som Danmark eller Norge og bidra på linje med den opprinnelige befolkningen, nar man må konstatere at «gamle landsmenn» har slike avskyelige holdninger.

Og merk at med null innvandring i årene som kommer, vil de dårligst integrerte grupene fortsatt ha en betydelig vekst hvis fødselstallene forblir høye.  Fremtiden ser ikke akkurat lys ut, og vi venter spent på hvordan politisk ledelse mener Norge skal løse denne selvskapte tilstanden.

Hentet fra Den korte avis.