Islam

Erdogan med islam-fremstøt overfor ungdom i Norge

Preseident Erdogan har sendt en ny islamoffiser til Norge. Sammen med Erdogans imamer i Norge, skal det under kommende fastemåned gjøres fremstøt overfor ungdom i flere norske byer.

President Erdogan sendte en ny føringsoffiser til den tyrkiske ambassaden på begynnelsen av korona-krisen. Agenten Mehmet Fatih Ozer sitt mandat er å sikre at tyrkere i Norge har sin lojalitet til Tyrkia, Erdogan og islam. Ozer presenteres som rådgiver for religiøse tjenester («religiøs servicekonsulent»). Han er altså underlagt Diyanet, Direktortatet for religiøse anliggender, som har tentakler i hele Vest-Europa. I Norge er tentaklene å finne i Oslo, Bergen, Drammen, Trondheim, Moss og Stavanger. Det vil si Erdogan-moskeer med Erdogans imamer flydd inn fra Tyrkia. Diyanet anses som et av Erdogans mest sentrale direktorat, og det mest sentrale i hans islamiseringsprosjekt.

Skal fange ungdoms hjerter og sinn

Denne Ozer har ikke ligget på latsiden etter at han ankom Oslo i forrige måned. I en video lagt ut på Facebook-siden til Tyrkias ambassade i Oslo, avdeling for religiøse anliggender, presenterer Ozer kampanjen som skal kjøres under ramadan, fastemåneden, som starter i morgen 24. april. Kampanjen skal ledes av Erdogans imamer, og det skal publiseres videoer hver eneste dag med islam-budskap rettet mot ungdom i Norge.

Ozer med koranen mellom hendene i videoen med budskap til tyrkere i Norge, skjermdump fra Facebook.

Videre skal det også publiseres videoer daglig der et islamsk spørsmål besvares av en våre imamer. Disse videosnuttene har blitt godkjent av personer i vår organisasjon.

«Fatwaene», som det heter, er hentet fra Diyanet.

Ozer og hans kolleger skal også publisere «videosnutter» av ungdom i Norge, altså tyrkisk ungdom:

Vi skal også publisere videosnutter av ungdommer fra ulike byer i Norge, som skal lese hadither. Disse hadithene har hovedtemaer som ramadan og fasting, og er forhåndsbestemte før de deles ut til ungdommene.»

Både Ozer og Erdogan forholder seg til personer med tyrkisk herkomst i Norge og Vest-Europa som om de først og fremst er, og skal forbli, muslimske tyrkere. Deres fremste lojalitet skal være til Erdogan og Tyrkia. Da er det bare å minne om at Erdogan aviser at det finnes et moderat islam.

Hvor er MSM?

Erdogan, nå ved hjelp av Ozer ved ambassaden, skaper seg en femtekolonne på innsiden av Norge, mens politiske ledere ser en annen vei og fremdeles later som om de tror på «integrering». Hva tror man eksempelvis barn og unge lærer på Erdogans koranskoler i 9 moskeer i Norge?

Dette opptar overhodet ikke norske toneangivende medier. Vi har nemlig aldri registrert en eneste artikkel om Erdogan-moskeene i NRK, TV2, Aftenposten, VG eller Dagbladet. Det er dette som er vår tids mest alvorlige «fake news»: alt det som er så avgjørende for Norges verdimessige helse som de alle glatt ignorerer. MSM mener islamisering av Norge ikke er «en utfordring»?

Men bør ikke Stortinget kreve fakta på bordet om hva som foregår i Erdogans moskeer i Norge? Erdogan har tross alt regelrett okkupert ni områder i Norge som er under hans kommando. Alarmen burde ha gått for lengst.