Politikk

Invasjon?

Tyrkisk politi skyter med tåregass på greske grensevakter - for å gi migrantene rom til å ta seg over grensen. Det ligner mest av alt en invasjon.

Hva som egentlig foregår på grensen mellom Tyrkia og Hellas er vanskelig å få skikkelig informasjon om.

Det kan skyldes at det som foregår er noe som venstreorienterte medier slett ikke liker eller knapt nok tror, så da fortsetter en med «flykningkrise» og fremsnakker migrantene med fokus på kvinner og barn. Men i alle fall bringer Aftonbladet en video i dag som ikke er til å feiltolke:

Tyrkisk politi står – sammen med migrantenes heiarop – og skyter tåregass på greske grensestyrker, for å gi migrantene mulighet til å ta seg over grensen til Hellas. 

Hva ligner dette på? En flyktningkrise? Vi kan kanskje heller minne om hva en invasjon er. Det er når en militære styrker trenger seg inn på fremmed territorium. Her gjennomføres det via politistyrker og migrantene er inntrengerne.

Når skal norsk MSM ta alvoret inn over seg? Hva sier Regjeringen? Stortinget? Hvor er NATO, Tyrkia er tross alt et medlemsland? Og EU-kommisjonen, skal de gjøre som sist – sikre seg at de er fullstendig bakpå? Skal Recep Erdogan får herje fritt?

SE VIDEO HOS AFTONBLADET

(Forsidebilde: Stillbilde fra videoen av tyrkisk politi)